Artemide design

Het verlichtingsmerk Artemide valt niet te missen binnen de designwereld. Al sinds 1958 ontwerpt Artemide designverlichting. Van vloerlampen tot hanglampen en van bureaulampen tot wandlampen. Een ruime keuze in designlampen in alle soorten en maten. Niet voor niets wordt dit verlichtingsmerk beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. Kenmerkend voor elk van deze lampen is toch wel: kwaliteit, functioneel en prachtige vormgeving. Het kan ook zijn dat je de verlichting van Artemide wel eens tegenkomt in diverse openbare gelegenheden. Zo zijn deze prachtige lampen volop vertegenwoordigd in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Dit prachtige designlabel staat absoluut niet stil. Er zijn prachtige productfamilies te bewonderen.

Artemide Eggboard: functioneel én stijlvol tegelijk

Het Artemide Eggboard akoestisch paneel 80x80 is ideaal voor in grote, openbare ruimtes. Slechte akoestiek is voor altijd verleden tijd met zo’n paneel. Het is namelijk wel zo fijn dat je elkaar goed kunt horen tijdens een vergadering of op een borrel. Niet alleen horen, maar elkaar zien is ook wel prettig. De Artemide Eggboard Matrix akoestische hanglamp 80X80 zorgt ervoor dat je elkaar zowel kan zien als horen. Hij geeft namelijk ook licht. De grotere variant van deze hanglamp is de Eggboard Matrix akoestische hanglamp 160x80 van Artemide. Hij heeft een breedte van 79,5 centimeter en een lengte van 159,5 centimeter. De hoogte van de constructie is 25 centimeter. We kunnen zeggen dat deze lampen zeer functioneel zijn.

Artemide Eggboard bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Eggboard serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Artemide Eggboard collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.