Artemide lampenkappen

Geef jouw eigen draai aan jouw Tolomeo lamp met de Artemide lampenkappen. Een Artemide lampenkap heeft een klassiek design, maar is veelzijdig in kleur- en materiaalgebruik. Daarom zijn de lampenkappen geschikt om jouw eigen draai aan je Tolomeo lamp te geven. De Tolomeo lampen zijn er in vele soorten, en met een eigen lampenkap is jouw Tolomeo lamp dus zo goed als uniek. Kies bijvoorbeeld voor de Tolomeo Perkament lampenkap 24 cm wanneer je voor een klassieke en subtiele look wil gaan. Deze lampenkap is klein en heeft vanwege zijn kleur veel sfeer. Het perkament zorgt ervoor dat de lamp een warme uitstraling heeft. Met een nieuwe lampenkap kun je jouw Tolomeo lamp een geheel nieuwe uitstraling geven. Een Artemide lampenkap is dan ook perfect voor wie toe is aan een frisse update in huis op een eenvoudige manier.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Artemide lampenkappen: Italiaans design

Artemide maakt Italiaans design van de allerhoogste kwaliteit. Het merk is in 1960 opgericht door Ernesto Gismondi, een ontwerper uit de buurt van Milaan. Meer dan zestig jaar later is Artemide een onmisbare naam in de designindustrie en zijn de ontwerpen van het merk in vele museale- en designcollecties te vinden. Met een ontwerp van Artemide kun je dan ook een stukje designgeschiedenis in huis halen. Zo ook met de Tolomeo serie. De eerste Tolomeo lamp werd al in 1987 ontworpen en in 1989 won Artemide de Compasso d’Oro Award met deze lamp. Jaren later is de Tolomeo lamp een Italiaans en wereldwijd designicoon geworden. Met een Tolomeo lampenkap maak je dit designicoon hedendaags en naar jouw eigen stijl. De toevoeging van een lampvan Artemide is dan ook onmisbaar in het interieur van een designliefhebber.

Doe mee aan “The Human Light” filosofie met jouw eigen lampenkap

De lampenkappen van Artemide kunnen gebruikt worden om jouw Tolomeo lamp een eigen twist te geven en aan te passen op jouw wensen. De kappen passen daarom goed bij de “The Human Light” filosofie van het Italiaanse merk, die er vanuit gaat lampen te maken die aansluiten bij de behoeftes van mensen. Zo kun je met een Artemide lampenkap jouw Tolomeo lamp terugbrengen naar zijn klassieke staat, maar je kunt je Tolomeo lamp ook een moderne twist geven. Dit kan bijvoorbeeld met de Tolomeo lampenkap zwart 42 cm. De kleur van deze lampenkap zorgt voor een contemporaine uitstraling. Deze design lampenkap kan dan ook prachtig staan in een interieur van nu. Bijvoorbeeld met een zwarte of messing Tolomeo lamp, of juist met een kleur voor wat contrast. Opties genoeg, en het belangrijkste: de keuze is helemaal aan jou.

Artemide lampenkappen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle Artemide lampenkappen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.