Artemide Melampo

Ben je op zoek naar een moderne lamp voor in je interieur? Dan zit je in de Artemide Melampo collectie helemaal goed. Je kunt je interieur verblijden met vloerlampen, wandlampen en tafellampen uit deze collectie. We stellen je graag voor aan de Artemide Melampo Notte tafellamp. Deze lamp beweegt graag met je mee. Je kunt de lampenkap in verschillende posities klikken waardoor je zelf in de hand hebt waar het licht schijnt. Superhandig, toch? Hij heeft een hoogte van 40 centimeter en een diameter van 23 centimeter. Wil je deze tafellamp liever in een maatje groter? Dan past de Artemide Melampo tafellamp misschien wel bij het beeld wat je voor ogen hebt. Voor welke tafellamp je ook kiest, je kunt hem in elk geval goed gebruiken als leeslampje op je slaapkamer bijvoorbeeld. Heb jij al een favoriete lamp gespot?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Artemide design

Het verlichtingsmerk Artemide valt niet te missen binnen de designwereld. Al sinds 1958 ontwerpt Artemide designverlichting. Van vloerlampen tot hanglampen en van bureaulampen tot wandlampen. Een ruime keuze in designlampen in alle soorten en maten. Niet voor niets wordt dit verlichtingsmerk beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. Kenmerkend voor elk van deze lampen is toch wel: kwaliteit, functioneel en prachtige vormgeving. Het kan ook zijn dat je de verlichting van Artemide wel eens tegenkomt in diverse openbare gelegenheden. Zo zijn deze prachtige lampen volop vertegenwoordigd in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Dit prachtige designlabel staat absoluut niet stil. Er zijn prachtige productfamilies te bewonderen.

Artemide Melampo verlichting op de plek waar je wilt

De lampen uit deze familie lijkten te luisteren naar jouw wensen doordat ze zo flexibel zijn. De Melampo vloerlamp en de Melampo Mega vloerlamp zijn de vloerlampen uit deze collectie die je interieur graag in de spotlight zetten. Deze lampen zijn eigenlijk in een modern jasje gestoken. Als je de lamp aanzet, begrijp je wel waarom de lampenkap terug blijft komen. Niemand wil zo’n fijne verspieding van het licht missen. Misschien heb je juist nog een plekje vrij op je wand? Dan kunnen de Artemide Melampo wandlamp met schakelaar en de Artemide Melampo wandlamp zonder schakelaar je interieur mooi verlichten. Dit zijn misschien lampen die je zelf ook zo zou tekenen, maar toch zijn ze bijzonder in hun soort. En je kunt de kap in verschillende posities kantelen zodat je licht hebt op de plek waar je het nodig hebt.

Artemide Melampo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Melampo serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Artemide Melampo collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.