Naar boven
Sorteren op

1-25 van 25 producten

Artemide ontwerpen

Het Italiaanse merk Artemide staat al sinds de oprichting in 1960 stevig op de kaart van de designwereld. Toen ze in 1987 hun Tolomeo lamp introduceerden, werden ze echt een gevestigde naam. Sinds de lancering van deze klassieker hebben de designers verschillende Tolomeo series gemaakt, zoals de Artemide Tolomeo Mega serie. Van staande lamp tot hanglamp, en van dimbaar tot simpelweg aan/uit: alles is mogelijk in deze collectie. Van de staande lampen is de Artemide Tolomeo Mega Terra vloerlamp met aan-/uitschakelaar aluminium de meest eenvoudige, maar zeker niet de minste lamp uit de reeks. Met maar liefst drie maten lampenkappen en twee kleurschakeringen om uit te kiezen, zit jouw ideale Artemide Tolomeo Mega lamp er altijd tussen.

Artemide Tolomeo Mega Terra

Geen huis zonder lamp. En geen thuis zonder sfeervolle verlichting. De Artemide Tolomeo Mega Terra vloerlamp maakt van jouw huis een thuis. Je hebt de keuze uit verschillende dimbare vloerlampen binnen de Artemide Tolomeo Mega collectie. Allereerst is er de Tolomeo Mega Terra vloerlamp met dimmer aluminium, een fijne instelbare lamp op een stevige aluminium voet van 33 cm doorsnede. Zoek je een lamp die haast oneindig mee zal gaan? Kies dan voor de duurzame Tolomeo Mega Terra vloerlamp LED met toetsdimmer aluminium, waarvan je de lichtsterkte regelt met de dimmer op het armatuur.

Artemide Tolomeo Mega Sospensione

Stel je voor: je komt thuis en een fantastische Italiaanse maaltijd lokt je aan tafel. Het ruikt heerlijk, het smaakt geweldig. Wil je ook goed kunnen zien wat je eet? Hang dan de Artemide Tolomeo Mega Sospensione armatuur zwart boven je eettafel. Deze lamp zet je feestmaal in een welverdiende spotlight. Past een lichtere lampenkap beter bij je interieur? Dan ben je vast fan van de Tolomeo Mega Sospensione hanglamp armatuur aluminium, verkrijgbaar in de kleuren perkament en grijs satijn.

Artemide Tolomeo Mega bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide Tolomeo Mega lamp. Dat betekent dat wij elke Artemide Tolomeo Mega lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Artemide Tolomeo Mega serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Artemide Tolomeo Mega collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.