Naar boven

Ferm Living Design

Eén van de meest gewaardeerde merken bij Flinders is Ferm Living. Logisch, want wie wordt er nu niet vrolijk van die prachtige kleuren en mooie prints? Dit Deense designlabel werd opgericht door Trine Andersen, en ontstond eigenlijk per toeval. Andersen kon voor haar eigen huis geen leuk grafisch behang vinden. In 2006 besloot ze daarom een behangcollectie op de markt te brengen onder de naam Ferm Living, met grafische prints die ze zelf leuk vond. Haar ontwerpen vervulden een duidelijke behoefte aan leuke prints, en het label groeide elk jaar. Inmiddels is er een flinke collectie Ferm Living producten op de markt met prachtige exemplaren, zoals het Ferm Living plaid. Een mooi voorbeeld hiervan is de Ferm Living Remix plaid. Met deze Ferm Living plaid geef je een bijzondere twist aan je interieur.

Nooit meer die bank af

Ultiem geluksmomentje: Met een grote kop warme thee en een heerlijke reep chocolade naar je lievelingsfilm kijken. Hier mist alleen iets.. Juist! Een Ferm Living Plaid. Met een Ferm Living plaid over je heen kom je die bank niet makkelijk meer af. Heerlijk om onder te kruipen wanneer je die film aan het kijken bent, of gewoon wanneer een romantisch avondje hebt met je vriend of vriendin. Ook leuk, en lekker warm, is het om een Ferm Living plaid over je dekbed te draperen. Zo geef je met de Ferm Living Inka Blanket plaid, de Ferm Living Cone Quilted Blanket plaid of de Ferm Living Black Stripe Quilted plaid geel een leuke touch aan je slaapkamer. En wanneer het ‘s nachts wat kouder wordt, leg je deze Ferm Living plaid gewoon lekker over je heen.

Ferm Living plaid: voor jong en oud

Ons maak je in ieder geval bij met een Ferm Living plaid. Maar de kleintjes blijven niet achter. Geef die kinderkamer een vrolijke opfrisser met een Ferm Living Plaid. Zo is de Ferm Living Bear Quilted plaid een bereleuke toevoeging voor op de kinderkamer. En wij weten zeker dat je zoon of dochter het met ons eens is. Zo’n slimme beer wil ieder kind wel over zijn bedje heen hebben liggen. Ook de Ferm Living Owl Quilted plaid mag wat ons betreft best op de kinderkamer neerstrijken. Met een Ferm Living plaid maak je jong en oud dus blij. Een leuke bijkomstigheid van een Ferm Living plaid is ook nog eens lekker zacht is.

Ferm Living plaid bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living plaid kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Ferm Living plaid en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living plaid, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living