Ferm Living plaid

Ben je op zoek naar een mooie opvallende toevoeging voor op je bank of wil je je interieur net even wat gezelliger maken, dan hebben wij voor jou de oplossing: ga voor een Ferm Living plaid. En dan hebben we het nog niet eens over de toegevoegde waarde van een Ferm Living plaid in de koude wintermaanden (of de wat warmere luie dagen). Neem nou het Ferm Living Mohair plaid rood. Deze Ferm Living plaid is gemaakt van heerlijke zachte wol. Onder een Ferm living plaid kruip je even helemaal weg. Wij kunnen dan ook niet garanderen dat je makkelijk weer die bank afkomt wanneer er een Ferm Living plaid in de buurt is..

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-17 van 17 producten Sorteren op 1-17 van 17 producten Terug naar boven

Ferm Living Design

Eén van de meest gewaardeerde merken bij Flinders is Ferm Living. Logisch, want wie wordt er nu niet vrolijk van die prachtige kleuren en mooie prints? Dit Deense designlabel werd opgericht door Trine Andersen, en ontstond eigenlijk per toeval. Andersen kon voor haar eigen huis geen leuk grafisch behang vinden. In 2006 besloot ze daarom een behangcollectie op de markt te brengen onder de naam Ferm Living, met grafische prints die ze zelf leuk vond. Haar ontwerpen vervulden een duidelijke behoefte aan leuke prints, en het label groeide elk jaar. Inmiddels is er een flinke collectie Ferm Living producten op de markt met prachtige exemplaren, zoals het Ferm Living plaid. Een mooi voorbeeld hiervan is de Ferm Living Mirage plaid. Met deze Ferm Living plaid geef je een bijzondere twist aan je interieur.

Nooit meer die bank af

Ultiem geluksmomentje: Met een grote kop warme thee en een heerlijke reep chocolade naar je lievelingsfilm kijken. Hier mist alleen iets.. Juist! Een Ferm Living Plaid. Met een Ferm Living plaid over je heen kom je die bank niet makkelijk meer af. Heerlijk om onder te kruipen wanneer je die film aan het kijken bent, of gewoon wanneer een romantisch avondje hebt met je vriend of vriendin. Ook leuk, en lekker warm, is het om een Ferm Living plaid over je dekbed te draperen. Zo geef je met de de Ferm Living Grand quilted plaid een leuke touch aan je slaapkamer. En wanneer het ‘s nachts wat kouder wordt, leg je deze Ferm Living plaid gewoon lekker over je heen.

Ferm Living plaid bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living plaid kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Ferm Living plaid en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living plaid, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.