Ferm Living Braided

Je kan het zo gek niet bedenken en Ferm Living heeft het in hun Braided collectie zitten. De collectie bevat functionele design accessoires voor in huis, denk hierbij aan gevlochten lampen, dienbladen en nog het één en ander. Elk item heeft dezelfde rotan uitstraling en hebben natuurlijke en warme kleurtinten. De Braided collectie zorgt ervoor dat je alle subtiele accessoires eens kunt vervangen door unieke blikvangers, zoals de Pear Braided Peer mand. Deze peervormige gevlochten mand met deksel valt zelfs in een hoek nog op. Zo kun je rommel stijlvol opbergen en is je interieur voorzien van een extra accessoire. Win win! De Braided collectie heeft nog veel meer van deze parels, ontdek het zelf.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-15 van 15 producten Sorteren op 1-15 van 15 producten Terug naar boven

Over Ferm Living

Het idee achter Ferm Living begon allemaal toen de oprichtster op zoek was naar behang, maar er geen enkele naar haar eigen smaak kon vinden. Ze besloot tien ontwerpen te maken, waarvan er slechts één naar de markt in Denemarken ging. Sinds de lancering van haar eerste behangcollectie in 2006, is Ferm Living succesvoller geworden dan ze ooit had durven dromen. Het liefst inspireert het merk iedereen om een veilige en comfortabele thuis te maken waar je helemaal op je gemak bent. Het draait niet alleen maar om mooie meubels en een stijlvol interieur, het gaat erom dat je je thuis prettig voelt tijdens het drukke leven. Wellicht dat de warm-kleurige Braided opbergmand low je al op weg helpt met het creëren van een huiselijk gevoel. Lees hier tips voor een opgeruimd huis.

Trendy rotan: Braided van Ferm Living

Duurzame materialen zoals rotan en bamboe zijn op het moment erg populair. Daarnaast zijn het natuurlijke materialen, waardoor je een stukje natuur naar binnen kunt halen. Natuurlijke elementen creëren voor veel mensen een rustig gevoel. Met andere woorden, met de Braided collectie van Ferm living keert de rust terug in huis. Wat dacht je van een gevlochten wasmand? Het uitgebreide aanbod aan verschillende design spullen maakt dat je lekker kunt combineren. Er is bijvoorbeeld een Braided speelgoed tent, waardoor zelfs het speelgoed van je kinderen met de rest van het interieur kan matchen. Daarbij hoef je je niet langer te ergeren wanneer het niet opgeruimd is, want dit rotan look speelgoed item ziet er toch super gezellig uit?

Ferm Living Braided bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Braided collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.