Sorteren op

1-36 van 44 producten

Ferm Living voelt comfortabel

Ferm Living is herkenbaar aan haar Scandinavische stijl. Dat klinkt logisch omdat het merk uit Denemarken komt, maar voor het bedenken van de ontwerpen werken ze vaak samen met ontwerpers vanuit de hele wereld. Als je goed kijkt vind je dus ook invloeden uit andere landen en culturen. Wellicht is dit een van de redenen dat het assortiment van Ferm Living wereldwijd te koop is. Iedereen vindt wel iets van herkenning. En dat is precies wat het merk wil bereiken. Dat hun spullen mensen helpen van hun huis een echt thuis te maken. Zodat je je comfortabel voelt om helemaal jezelf te zijn. Wie weet dat een of meerdere producten uit de badkamerselectie jou daar nog wel een handje bij kunnen helpen.

Ferm Living: accessoires voor een stijlvolle badkamer

Een badkamer kan niet zonder haakjes. Waar zou je anders je handdoek of je badjas moeten laten? Gelukkig bevat de collectie van Ferm Living verschillende haken en knoppen. Zoals de stenen wandhaken, deze zijn gemaakt van een mix van messing en marmer. Ze hebben een elegante uitstraling, alsof je in een luxehotel bent. De Steen wandhaak large is de grootste en het staat vooral ook leuk meerdere maten te combineren in een cluster aan de wand. Wanneer je handdoeken klaar zijn om gewassen te worden, kunnen ze verplaatst worden naar de Herman wasmand. Deze mand van staal en canvas heeft een neutrale uitstraling die mooi is, maar verder niet te veel aandacht opeist. De perfecte plek dus om je vuile was te bewaren.

Ferm Living badkamer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living producten voor de badkamer kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Ferm Living