Ferm Living design

Het Deense Ferm Living staat bekend om schitterende, toegankelijke designproducten tegen een betaalbare prijs. Maar hoe begon Ferm Living ooit? De Deense vrouw Trine Andersen was een tijd lang op zoek naar behang met grafische prints, maar dit kon ze nergens vinden. Hierdoor was haar besluit snel gemaakt en begon ze een studio in grafisch design. Nog geen jaar later bracht ze haar eerste behangcollectie uit. Een collectie die uiteraard was voorzien van de grafische prints én de Scandinavische stijl. Inmiddels is de collectie van Ferm Living verrijkt met lampen, meubels en woonaccessoires. Oftewel, alle ingrediënten die je nodig hebt om je huis stijlvol in te richten.

Stoere Ferm Living Haze serveerplateaus

Naast kasten vind je in deze collectie ook serveerplateaus die je in verschillende formaten kunt bestellen. De kleinste van het stel is het Ferm Living Haze serveerplateau small. Dit dienblad heeft een breedte van 33 centimeter, een diepte van 12 centimeter en gaat 3,2 centimeter de hoogte in. De combinatie van glas en metaal maakt dit item tot een plaatje om naar te kijken. Op dit plateau kun je je favoriete hapjes en drankjes serveren, maar je kunt er ook voor kiezen om je mooiste accessoires hierop tentoon te stellen. Zo kun je ervoor kiezen om dit plateau neer te zetten op je eettafel, salontafel of bijzettafel. Om het nog gezelliger te maken, kun je alle serveerplateaus inzetten in je woning. 

Ferm Living Haze bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Haze collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.