Ferm Living Flow

Het porseleinen design tafelgerei is lekker divers en daarmee voor van alles te gebruiken. Dit betekent dat je de Ferm Living Flow collectie in de keuken neer kan zetten, er de hele dag uit kan drinken en kunt genieten van een lekkere maaltijd. Zo heb je de Flow suikerpot. Deze staat hartstikke leuk in een kast of op een plank en is ideaal om suiker of andere ingrediënten in te bewaren. De serie is in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus je kan ook gaan voor een speelse look door bijvoorbeeld meerdere kleuren Flow items naast elkaar te zetten. Dit zijn handige accessoires en leuke decoratie tegelijk. Ook zou je design borden in één kleur kunnen kiezen en voor een andere kleur schaal gaan. Kortom, leef je lekker uit!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Over Ferm Living

Ferm Living is sinds 2006 bekend in de design wereld. Het begon allemaal toen de oprichtster niet kon slagen voor leuk behang. Hier bracht ze verandering in door zelf ontwerpen te gaan maken. Zo gezegd zo gedaan en werd Ferm Living tot leven geroepen. Volgens het Deense merk is het belangrijkste aan een huis dat je je er thuis voelt. De inrichting speelt hier een grote rol in. Voor iedere smaak moet er wat te vinden zijn. Om deze reden zijn de collecties uiteenlopend en is er altijd wat verrassends. Ook staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo wordt het Flow ontbijtbord gemaakt met traditionele vakmanschap technieken om aan hoge kwaliteit te voldoen.

Een feestje op tafel met het Ferm Living Flow tafelgerei

Het ideale aan de Flow collectie van Ferm Living is dat het tafelgerei alledaags en chic tegelijk is. Hierdoor kun je van elke maaltijd een feest maken. Dit komt doordat de hele serie gemaakt is van porselein met een robuuste afwerking van reactief glazuur. Daarnaast stralen de items elegantie uit. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Flow karaf. De rondingen en het oor geven de karaf een sierlijk uiterlijk. Dezelfde kenmerken komen terug in de rest van de Flow collectie. Dag in dag uit kun je genieten van een ontbijtje, lunch en diner met het mooie design servies. In het geval van een bijzondere gelegenheid kun je extra versiering op en rondom de Flow tafel toevoegen en klaar is kees.

Ferm Living Flow bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Flow collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.