Ferm Living Way

De Ferm Living Way collectie is het resultaat van de belofte die het merk aan zichzelf heeft gedaan, namelijk elk jaar een stukje duurzamer produceren dan het jaar ervoor. Een mooi initiatief met een nog mooier eindresultaat. De collectie met kleden en een kussen is gemaakt van gerecycled plastic. Flessen die anders waarschijnlijk in een plastic soep in een zee waren beland, sieren nu jouw huis of tuin. Want dat is nog een leuk voordeel van deze serie: je kunt de producten zowel binnen als buiten gebruiken. Het materiaal is heel makkelijk schoon te maken. Het motief waarin het materiaal geweven is, past werkelijk overal en de asymmetrisch geplaatste franjes geven het ontwerp een speels uiterlijk. Waar leg jij het Way kussen 50x70 neer?

Actie: -20% op de Flow collectie van Ferm Living

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten uit de Flow collectie van Ferm Living. De actie geldt t/m 30 april.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Ferm Living viert het dagelijkse leven

Dit Deense merk viert de contrasten die in elk huis en huishouden altijd aanwezig zijn. Een huis is om in te lachen en feest te vieren, maar ook om stil te kunnen zijn en uit te rusten. Blijdschap, verdriet, boosheid of geluk: alle emoties komen langs. Dat dit contrast het leven alleen maar verrijkt, is terug te zien in hun collectie. Zo worden zachte vormen afgewisseld met meer uitgesproken vormen. Diepe kleuren staan naast lichte kleuren. Je ziet rijke texturen en onverwachte details. Een verzameling designelementen die aansluit bij het dagelijkse leven. Ook de Way collectie past helemaal in het leven van nu. De meeste mensen proberen steeds meer aan duurzaamheid te doen. Of het nu is met beterere isolatie, een warmtepomp of het scheiden van afval. Een bepaalde achteloosheid is vervangen door een bewustzijn. Ferm Living speelt daar met deze gerecyclede collectie producten goed op in.

Ferm Living ruimt plastic op met de Way vloerkleden

Dat deze serie is gemaakt van plastic doet misschien vermoeden dat het geen prettig materiaal is. Op een kleed en een kussen wil je een beetje zacht kunnen liggen natuurlijk. Gelukkig kan dat gewoon met de producten uit de Way serie. De plastic flessen die verzameld zijn om deze collectie te produceren, zijn eerst helemaal samengeperst. Uiteindelijk zijn ze versnipperd en tot garen gesponnen. In het grootste vloerkleed, het Way vloerkleed 140x200, zitten maar liefst 292 plastic flessen verwerkt. In het Way vloerkleed 70x180, ideaal voor in de gang of op het balkon, zitten wel 148 plastic flessen. Wanneer je voor een van deze producten gaat, heb je niet alleen een prachtige aanvulling op je interieur. Je hebt ook voorkomen dat er heel veel plastic flessen ergens op de wereld rondzwerven. Een echte win-win situatie.

Ferm Living Way bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Way collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.