Over Ferm Living

Op dit moment is het Deense merk Ferm Living niet meer weg te denken uit de wereld van design. Maar, dat was bij de start van dit merk wel anders. Toen besloot Trine Andersen, door gebrek aan stijlvol én betaalbaar behang, een eigen merkje op te zetten. Al snel bleek haar stijl een succes, en zodoende groeide Ferm Living uit tot een wereldwijd succes. Ondertussen omarmt de collectie ook veel meer dan alleen behang. Je vindt er prachtige woonaccessoires, (tuin)meubelen en meubels voor in de kinderkamer en een groot aantal bijzondere lampen. Met andere woorden, alles om een geheel huis mee te kunnen vullen! Bijzonder aan het merk is dat ze zich steeds meer richten op verduurzaming. Niet alleen in de keuze van het materiaal, maar ook in het productieproces en in de levensduur van de producten. En dat kunnen we bij Flinders alleen maar toejuichen!

Salontafels voor in een hedendaags interieur

Bij Ferm Living letten ze op de trends. Zodoende vind je bij dit merk verschillende salontafels die prachtig aansluiten bij de hedendaagse woonstijlen. Zo vind je minimalistische salontafels, zoals bijvoorbeeld de Travertine salontafel, die je heel goed kan combineren in een meer moderne zithoek. Bijzonder aan dit tafeltje is dat deze is gemaakt van travertijn, een natuurlijke kalksteen, dat het geheel een luxe, vriendelijke uitstraling geeft. Ben je opzoek naar een iets opvallender tafeltje? Neem dan zeker eens een kijkje bij de Insert salontafel. De abstracte vormgeving en unieke details maken van Insert haast een kunstwerk voor naast de bank. Daarnaast is Insert gemaakt van massief essenhout, wat hem een robuust en ietwat stoer uiterlijk geeft. Durf jij hem neer te zetten?

Houten salontafels vind je bij Ferm Living

Bij Ferm Living vind je verschillende houten salontafels die beeldig staan in klassieke én moderne woonkamers. Houten salontafels geven niet alleen warmte aan je interieur, maar brengen ook een stukje natuur in huis. Een bijzonder mooi voorbeeld is de Post salontafel. Op het eerste gezicht lijkt Post misschien een beetje doorsnee, maar bij zorgvuldiger bekijken komen er steeds meer bijzondere kenmerken aan het licht. Zo is het tafelblad bijvoorbeeld voorzien van een ster patroon dat met de hand is aangebracht met behulp van de Marqueterie techniek. Prachtig! Daarnaast is deze salontafel volledig gemaakt van FSC-gecertificeerd hout én is hij in twee maten te verkrijgen. Wij bij Flinders zijn zeker enthousiast!

Ferm Living salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living salontafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke salontafel van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living salontafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living
Filters
Geschikt voor
Productsoort
Salontafel
Meer tonen
Kleur
Op voorraad
Prijs
>>
<<
   
Update
Woonstijl