Ferm Living tafels

De collectie Ferm Living tafels bestaat uit producten van goede kwaliteit. De tafels zijn minimalistisch en stijlvol. Het draait uiteindelijk om de functionaliteit, maar het is wel extra leuk als zo’n tafel een fraai design heeft. De Ferm Living Mingle Bordeaux Linoleum tafel 160x90 is een praktisch exemplaar. De tafel is groot genoeg voor onverwachts bezoek. Er is altijd plek voor iemand om mee te eten. Het model heeft een bordeaux tafelblad en dat straalt warmte en vriendelijkheid uit. De tafel houdt van gezelligheid en past daarom perfect in elk huis. Je kunt kiezen uit zes verschillende kleuren voor de poten. Zo kun je je eigen droomtafel samenstellen. Wil je meer tafels bekijken van Ferm Living? Ontdek welke opties deze collectie voor jou heeft.

Sorteren op

1-25 van 25 producten

Ferm Living design

Ferm Living is een Deens designlabel dat de mooiste producten produceert en verkoopt. Het is opgericht in 2006 door Trine Andersen. Zij was op zoek naar leuk en betaalbaar behang, maar kon dit nergens vinden. Toen besloot Trine Andersen zelf behang te ontwerpen en daar begon het avontuur van Ferm Living. De collectie is inmiddels uitgegroeid tot een groot assortiment designproducten. Zo heeft Ferm Living accessoires, kasten, douchegordijnen, spiegels en nog veel meer producten. Het Deense designlabel is geïnspireerd door Scandinavische invloeden en elk item heeft een leuke, vaak grafische print of vrolijke kleur. Veel creativiteit zie je terugkomen in het assortiment. Als kers op de taart biedt Ferm Living betaalbaar design.

Ferm Living tafels naar eigen smaak

De tafels van Ferm Living zijn zeer functioneel. Zo kun je ze gebruiken als keukentafel, maar bijvoorbeeld ook in de werkkamer als bureau. De Ferm Living Mingle Desk Taupe Linoleum bureau 135x65 verstelbaar is een versie die speciaal ontworpen is als bureau. Over dit bureau blijf je je continu verbazen. Het ontwerp laat je keer op keer nieuwe details zien zonder dat het je afleidt. Het bureau is makkelijk schoon te maken en door de verstelbaarheid kun je het bureau perfect aan jouw wensen laten voldoen. Zo heb je geen last van weinig beenruimte of een oncomfortabel gevoel. Hierdoor kun je lekker doorwerken zonder gestoord te worden. Wie wil dat nou niet?

Ferm Living tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Ferm Living
Naar boven