Ferm Living behang

Ferm Living is een uniek designlabel dat vasthoudt aan Scandinavische waarden en retro design. Tegelijkertijd ligt de focus op grafische elementen en figuren die het behang van Ferm Living erg van deze tijd maken. Het behang van Ferm Living is door de jaren heen enorm geliefd geworden en ondertussen verkrijgbaar over de hele wereld. De behangontwerpen zijn geïnspireerd op de Scandinavische natuur, mode, architectuur, rommelmarkten en wereldreizen. De ontwerpen zijn een combinatie van grafische patronen, herkenbare elementen en unieke, moderne tinten. Mooie voorbeelden hiervan zijn het populaire Lines behang en Confetti behang van Ferm Living. We zijn in elk geval over één ding uit: met behang van Ferm Living is geen enkele ruimte in huis meer saai. Klinkt goed, toch?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Ferm Living: Scandinavisch en grafisch

In februari 2006 lanceerde oprichtster en eigenaresse Trine Andersen haar eerste behangcollectie voor Ferm Living tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en grafisch design was direct een hit. Behang is dus wel de productgroep waardoor Ferm Living groot en bekend is geworden. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland. De collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk bijvoorbeeld ook lampen en meubels gaan ontwerpen. Elk product dat de ontwerpers achter Ferm Living ontwerpen wordt gebaseerd op de dagelijkse ervaringen waardoor design niet langer iets onbereikbaars is. Zo past een product in elk doorsnee interieur heel goed.

Ruime collectie kinderbehang van Ferm Living

Op zoek naar behang voor de kinderkamer? In de collectie van Ferm Living vind je gegarandeerd een behang dat perfect bij jouw kleine past. Om de kamer geheel naar de smaak van je kind in te richten, kun je hem of haar ook behang laten uitkiezen. Is jouw kind gek op dieren, schelpen, bomen of fruit? Elke behangprint is zeer bepalend voor de sfeer van een kinderkamer en brengt de fantasie van een kind tot leven. Om het geheel op elkaar aan te laten sluiten, kun je de kleuren uit het behang gebruiken op de andere wanden en de verschillende meubels die terugkomen in deze ruimte. Zo is de kamer niet alleen kids-approved, maar ook nog eens zeer stijlvol. Neem bijvoorbeeld het Katie Scott Animals behang van Ferm Living. Daar word je als ouder toch ook blij van?

Appeltje-eitje behang van Ferm Living

Het behang van Ferm Living wordt gemaakt van WallSmart kwaliteit. Hierdoor is het behang gemakkelijk aan te brengen of er juist weer af te halen. Net wat je op dat moment wilt. Je brengt het behangplaksel direct aan op de muur waardoor bijvoorbeeld een behangtafel niet langer meer nodig is. De stevige kwaliteit van WallSmart zorgt ervoor dat het behang van Ferm Living bovendien prima tegen een stootje kan. De vieze vingertjes op de muur haal je er met een vochtig doekje zo af. Handig! Het enige wat jou nog rest is een behangprint uitkiezen die past bij de ruimte die je op het oog hebt en beginnen met het maken van een schitterende behangwand. Heb jij al een favoriet behangontwerp op het oog?

Ferm Living behang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij al het behang van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.