Ferm Living hal

De hal van je huis is vaak vooral een praktische ruimte. Een plek waar je alle jassen kwijt kan, maar bijvoorbeeld ook schoenen en sportspullen. Toch hoeft je hal er niet als een opslagruimte uit te zien. Wanneer je thuiskomt van een lange dag op werk is het je eerste contact met je huis. Het is dus belangrijk dat je meteen denkt: ‘Fijn, ik ben er weer’. De producten uit de Ferm living collectie voor je hal maken dit mogelijk. Zo blijft je hal praktisch maar is hij ook sfeervol en persoonlijk. Hang bijvoorbeeld het Scenery prikbord 100x45 op en prik hem vol met foto’s van familie, vrienden en mooie herinneringen. Dat is nog eens een warm welkom bij thuiskomst.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 78 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 78 producten Terug naar boven

In de toekomst kijken met Ferm Living

Dit Deense merk daagt zichzelf uit om de toekomst vorm te geven. Ze leveren tijdloos en kwalitatief goed design waardoor hun spullen tientallen jaren mee kunnen gaan. Zo krijg je met behulp van hun meubels, verlichting en accessoires een kijkje in de toekomst van je interieur. Het assortiment is het resultaat van een passie voor authentiek design met een duidelijke functie. Ferm Living hoopt je op deze manier te helpen met het vinden van een balans in een leven dat vol contrasten zit. Een huis is een plek voor blijdschap maar ook voor verdriet, voor stilte en lawaai en voor chaos en rust. Om deze contrasten te omarmen vind je ook contrasten in de vormgeving terug. Zo ontstaat er een interessante mix waarbij iedereen zich thuis kan voelen.

Voorbereid via je hal de deur uit met Ferm Living

Een hal kan eigenlijk niet zonder spiegel. Voor je de deur uit gaat is het fijn om even te checken of je haar wel goed zit of dat er geen spinazie tussen je tanden is blijven hangen. Met de Enter spiegel large naturel zorg je ervoor dat je altijd tiptop naar buiten gaat. Vergeet je niet ook je portemonnee en sleutels mee te nemen? Is dat bij jou altijd een zoektocht van minstens een kwartier? Hang dan de Pujo muurtafel op vlakbij de deur. Het simplistische tafeltje heeft een diameter van 25 centimeter. Precies genoeg ruimte voor de echte belangrijke zaken zonder dat ze kunnen verdwijnen tussen alle anderen spullen. Je hebt nog nooit zo snel en efficiënt het huis verlaten.

Ferm Living hal bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living producten voor de hal kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.