Ferm Living werkkamer

Steeds meer mensen werken vanuit huis. Fulltime, parttime of mensen in loondienst met een thuiswerkdag. De grenzen van werken en wonen worden steeds vager. Er is dus meer behoefte aan een werkplek in huis. De Ferm Living collectie speciaal voor de werkkamer zorgt ervoor dat jij de juiste spullen hebt om in alle rust te kunnen werken. Om te beginnen zijn er verschillende bureaus verkrijgbaar, zoals de Mingle tafel 150 ovaal dark stained oak veneer. Dit statige ontwerp laat zien dat hier serieus gewerkt wordt. Door de ovale vorm is het ook een fijne tafel om aan te vergaderen. Begin je al zin te krijgen om hard aan het werk te gaan? Bekijk de rest van de collectie voor meer handige items.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 113 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 113 producten Terug naar boven

Ferm living heeft alles

Het Deense merk Ferm Living heeft een heel uitgebreid assortiment. Als je zou willen zou je er je hele huis mee kunnen inrichten. Meubels, verlichting, servies, behang, douchegordijnen, ze hebben het allemaal. De collectie heeft voornamelijk een minimalistische Scandinavische stijl. Al wordt deze wel gemixt met inspiratie uit andere culturen. Door samenwerkingen met ontwerpers vanuit de hele wereld komen er ook invloeden van andere vaardigheden en tradities terug in de producten. Het assortiment is inmiddels wereldwijd te koop. Iedereen kan wel iets vinden waar zijn of haar eigen huis nog behoefte aan heeft. Zo kan Ferm Living jou misschien helpen je werkplek te optimaliseren?

Ferm Living helpt je werkkamer te organiseren

Een opgeruimd hoofd is wel zo fijn wanneer je aan het werk bent. Het helpt je om te focussen. Vandaar dat de collectie verschillende producten bevat om je te helpen alles een vaste plek te geven. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan zoeken. Neem bijvoorbeeld de Punctual shelving system stellingkast 1x6. Deze stellingkast geeft veel ruimte en overzicht, zo heb je alles makkelijk bij de hand. Hij is in verschillende maten verkrijgbaar, het is maar net wat voor jou het handigst is. Voor op je bureau heeft Ferm Living ook wat handigs gemaakt: de Paper Organiser opberger. Hij is op verschillende manieren te gebruiken. Voor je post, belangrijke documenten of je notitieblokken. Een ding is duidelijk: met Ferm Living krijgt alles een duidelijke plek.

Ferm Living werkkamer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living producten voor de werkkamer kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.