Ferm Living Little Architect

Om de inrichting van je kinderkamer compleet te maken, is het absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de Ferm Living Little Architect collectie. Van kinderbureau tot kindertafel en van kinderbank tot kinderstoel. Het Ferm Living Little Architect kinderbureau mag niet ontbreken op de kinderkamer. Aan dit bureau kunnen ze bijvoorbeeld hun lievelingskleurplaat inkleuren of simpelweg hun huiswerk vanuit school afmaken. Dit bureau biedt je kind ook de plek om even tot zichzelf te komen en zich creatief te ontwikkelen. De breedte van 70 centimeter, de hoogte van 60 centimeter en de diepte van 45 centimeter zorgen ervoor dat er in elk geval genoeg plek is om wat spulletjes neer te leggen. Wil je meer producten voor de kinderkamer zien? Bekijk dan de complete collectie. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Ferm Living design

Ferm Living is een Deens merk en staat vooral bekend om de grafische prints die ze in veel van hun producten terug laten komen. De toepassing van dit detail is ooit begonnen bij de Deense vrouw Trine Andersen. Zij was in 2005 al geruime tijd op zoek naar behang met grafische prints. Dit kon ze nergens vinden en daarom besloot ze een eigen studio in grafisch design op te richten. Een jaar later was haar eerste behangcollectie al uitgebracht. Zowel de grafische prints als de Scandinavische stijl waren duidelijk terug te zien in deze serie. Inmiddels is de collectie van Ferm Living veel meer dan dat. Zo vind je een rijkelijk gevuld assortiment met lampen, meubels en woonaccessoires tegen een betaalbare prijs.

Stijlvolle Ferm Living Little Architect kindermeubels

Naast een kinderbureau is het heel handig om een kinderstoel te plaatsen in de kinderkamer. De Ferm Living Little Architect kinderstoel kan je daar goed bij helpen. Deze kinderstoel is in vijf verschillende vrolijke, toegankelijke kleuren verkrijgbaar. Op deze kinderstoel kan je kind urenlang genieten van een favoriet bordspel of lievelingsboek. Om het plaatje compleet te maken, kun je ervoor kiezen om de kindertafel en kinderbank in deze ruimte neer te zetten. Het ligt er natuurlijk ook aan hoeveel ruimte je hebt in deze kamer. Deze meubels komen ook goed van pas in een apart speelhoekje in de woonkamer bijvoorbeeld. Tenslotte verdient je kind toch ook het stukje comfort waar de meesten toch wel naar op zoek zijn.

Ferm Living Little Architect bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Little Architect collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.