Sorteren op

1-17 van 17 producten

Ferm Living voor iedereen

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit de designbranche, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden, dus ook de producten uit de Ferm Living Herman serie.

Herman, de man die alles kan

Behalve de handige Ferm Living Herman stoel, heeft de collectie van Ferm Living Herman ook een heel stoer kledingrek: het Ferm Living Herman kledingrek. Echt Deens design in zijn puurste vorm. Deze oersterke Herman-de-man-die-alles-kan is een echte gentleman. Hij houdt in de hal je jas voor je vast, bewaart je kleding voor je in de slaapkamer en houdt in de badkamer de handdoeken voor je droog. Het Ferm Living Herman kledingrek is niet alleen een gentleman, hij is ook nog eens een lust voor het oog. Met zijn gitzwarte metalen frame, in combinatie met zijn messing bouten en leren riemen die hem versterken: fietfieuw! Ons advies? In elke kamer zo’n echte man als Ferm Living Herman!

Ferm Living Herman tafels

En dat is nog niet alles. In de Ferm Living serie kom je ook nog tafels tegen. En ja, ook deze (Her)mannen zijn van alle markten thuis. De Ferm Living Herman Side bijzettafel bijvoorbeeld: hij heeft een helder, bijna grafisch silhouet. En zijn gebeeldhouwde benen maken hem tot een zeer elegante man. Een heel bijzonder kenmerk is de messing bout die het punt waar zijn poten samenkomen verstevigt. Deze fotogenieke Herman van Ferm Living zou zo een modellencarrière kunnen beginnen! Daarnaast is deze bijzettafel licht van gewicht en daarom kan hij zich makkelijk aan elke situatie aanpassen. Zet hem naast je bed, voor de bank of bij je favoriete leesstoel; deze black beauty doet zijn werk wel. Hou je meer van langere (Her)mannen? Kijk dan je ogen uit bij de Ferm Living Herman Café tafel 57. Deze Ferm Living Herman is een echte romanticus: hij biedt je namelijk een platform voor al je romantische diners bij kaarslicht. Met de prachtig grafische messing tekening in zijn tafelblad is hij bovendien geschikt voor alle soorten diners. Kortom: de Ferm Living Herman(nen) zijn écht van alle markten thuis.

Ferm Living Herman bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Herman serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Ferm Living Herman serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living Herman product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.