Naar boven

Ferm Living design

Eén van de populairste merken bij Flinders is Ferm Living. En dat is ook logisch, want wie wordt er nu niet vrolijk van de mooie kleuren en fijne prints? Dit Deense designlabel werd opgericht door Trine Andersen, en ontstond eigenlijk per toeval. Andersen kon voor haar eigen huis geen leuk grafisch behang vinden. In 2006 besloot ze daarom een behangcollectie op de markt te brengen onder de naam Ferm Living, met grafische prints die ze zelf leuk vond. Haar ontwerpen vervulden een duidelijke behoefte aan leuke prints, en het label groeide elk jaar. Inmiddels is er een flinke collectie Ferm Living producten op de markt: dekbedovertrekken, lampen en natuurlijk de Ferm Living bijzettafel. Het moge duidelijk zijn: Ferm Living is here to stay.

Ferm Living bijzettafel Cluster

Soms is één bijzettafel gewoon niet genoeg. Als er veel mensen op bezoek komen en je hapjes en drankjes wilt neerzetten, is het fijn om een extra tafel of twee tevoorschijn te trekken. Dan ben je bij de Ferm Living bijzettafel Cluster Tables bijzettafel set van 3 aan het juiste adres. Afhankelijk van je wensen laat je deze drie tafels in elkaar geschoven, haal je ze uit elkaar of verspreid je ze door het huis. Hoe veelzijdig wil je het hebben! Deze Ferm living bijzettafel set is verkrijgbaar in drie kleuropties: in verschillende grijstinten, volledig in het zwart, of in multi (roestbruin, wit en blauw).

Mooi met marmer

Het kan je niet ontgaan zijn: marmer is hot! Ferm Living speelt op deze trend in en geeft er meteen een eigen draai aan. De Ferm Living bijzettafel heeft een massief marmeren blad, maar staat op ranke pootjes. De combinatie van lichte en zware materialen maakt van deze Ferm Living bijzettafel een uniek geheel. De marmeren tafels zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. De kleinste tafels, de Marble bijzettafel small groen en de Marble bijzettafel small rood, hebben een tafelblad van 40 centimeter en zijn 35 centimeter hoog. Door hun formaat zijn ze op veel plekken in huis te gebruiken. Wat dacht je van een leuk marmeren nachtkastje? En heb je een hoger bed? Geen zorgen, dan is de Marble bijzettafel medium wit misschien wel wat voor jou. Deze Ferm Living bijzettafel is namelijk 45 centimeter hoog.

Ferm Living bijzettafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living bijzettafels. Dat betekent dat wij elke Ferm Living bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Ferm Living bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living