Artemide Demetra

De collectie Artemide Demetra heeft verschillende modellen lampen in het assortiment. De gemene deler is een strakke ronde platte kop met een geïntegreerde LED module. Al is de stijl van het ontwerp minimalistisch, de functie is dat zeker niet. Alle modellen kunnen alle kanten op gedraaid worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen of je behoefte hebt aan direct of indirect licht. Bij de modellen met een verstelbare arm is het ook mogelijk twee plekken in huis met één lamp te belichten. Dat scheelt ruimte en het geeft ook een speels effect aan je interieur. De Demetra Faretto wandlamp LED zonder schakelaar 2700K is het kleinste model uit de serie. Het is een moderne toevoeging aan je interieur die niet te veel aandacht vraagt, maar zeker niet onopgemerkt zal blijven. De perfecte combinatie als je het ons vraagt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-20 van 20 producten Sorteren op 1-20 van 20 producten Terug naar boven

Nieuw icoon van Artemide?

Als je de geschiedenis van Artemide bekijkt, zie je dat er elk decennium wel een nieuwe iconische bureaulamp wordt geïntroduceerd. In 1972 was dat de Tizio. Met zijn opvallende en bovenal praktische constructie werd dit model al snel een graag geziene gast op menig bureau. In 1987 volgde de Tolomeo serie. Inmiddels een van de meest populaire series binnen Artemide. In het eerste decennium van deze eeuw kwam Artemide met de Itis. Wat bij deze lamp vooral opviel was de innovatieve schijfvormige kap. Dit succesvolle ontwerp werd in 2012 verder uitgewerkt in de Demetra. Het resultaat is een prachtige bureaulamp die uitblinkt in gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid. Door de LED's verbruikt deze lamp zeer weinig energie terwijl het lichtrendement hoog blijft. Al met al is dit de ideale bureaulamp en wij verwachten dat Artemide weer een iconisch model in handen heeft.

Sprekende Decentrata lampen van Artemide

De Demetra serie is ontworpen door Naoto Fukasawa, een Japanse ontwerper die voor vele grote internationale merken werkt. De minimalistische Japanse stijl is zeker terug te zien in het uiterlijk van de Demetra collectie. Je krijgt het gevoel dat hij de vorm heeft weten terug te brengen naar de essentie. Er zit geen detail te veel aan. Deze eenvoud is juist de kracht van het ontwerp. Het is geen saaie lamp, maar een met een sterk uitgesproken karakter. Zet de Demetra Terra booglamp LED 3000K antraciet in de woonkamer en je interieur krijgt meteen een modern tintje. Wanneer de donkergrijze kleur je te hard is, kun je ook altijd voor het witte model gaan. Ze zijn beide even mooi. Heb jij al een favoriet op het oog?

Artemide Demetra bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle producten uit de Artemide Demetra collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.