Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Vitra design

Vitra is een design label dat al meer dan 65 jaar prachtig design laat zien. Om dit prachtige design werkelijkheid te maken, is er samengewerkt met verschillende bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Dit label vindt haar oorsprong in Zwitserland waar zij al sinds de jaren vijftig niet alleen prachtige design verlichting, maar ook meubels en woonaccessoires produceren. Duurzaamheid en uniciteit zijn kenmerkend voor elk van deze producten. Hierdoor zijn producten van Vitra ijzersterk en gaan enorm lang mee. Extra lang genieten… Het maakt niet uit voor welke omgeving je op zoek bent naar producten van Vitra, want deze producten passen zich aan in elke ruimte. De Vitra Polder banken en poefen plaats je gemakkelijk in elk interieur. Lekker kleurrijk!

Het zonnetje in huis: de Vitra Polder bank

De Vitra Polder Compact bank vormt eigenlijk wel het zonnetje in huis. Zeg nou zelf, van al die kleurtjes word je toch hartstikke vrolijk? Deze bank heeft een breedte van 225 centimeter, een diepte van 97 centimeter en een hoogte van 82 centimeter. De zithoogte van deze bank is 40 centimeter hoog. De vulling van deze bank bestaat uit polyurethaanschuim met veren en polyesterfleece. Daarom zit hij ook zo lekker! Je kunt het voor jezelf nog luxer maken door er een passende voetenbank bij te bestellen: de Vitra Polder Ottoman poef. Kom je net terug van een drukke dag werken? Dan verdienen jouw benen wel wat extra aandacht. Plof er lekker op neer en kom er voorlopig maar niet uit!

Vitra Polder bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Polder collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke product uit de Vitra Polder serie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Vitra Polder producten, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.