Vitra woondecoratie

De collectie boordevol Vitra woondecoratie is al jaren zeer geliefd. Je vindt hier de leukste items om je woning op te vrolijken. Stuk voor stuk bijzondere producten en echte aanwinsten. Zo ook het Vitra Metal Sun wandpaneel. Het wandpaneel geeft elke ruimte net wat extra zonnestralen en die zijn logischerwijs altijd welkom. Hij is geschikt voor elke ruimte: van de keuken tot de speelkamer. De ontwerper Alexander Girard vond dat plafonds, muren en vloeren afgestemd moesten zijn op de verplaatsbare items. Hij besteedt aan alle elementen evenveel aandacht. Je interieur moet namelijk een geheel vormen. Om die reden ontwierp hij meerdere wandpanelen. Een goede motivatie om de andere Vitra woondecoratie ook te bekijken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 65 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 65 producten Terug naar boven

Design van Vitra

Het unieke designlabel Vitra is afkomstig uit Zwitserland. Sinds de jaren 50 produceren ze de mooiste artikelen: prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Het assortiment is gevuld met klassiek design. Bij Vitra vind je alles wat je nodig hebt. Voor je woning of voor een kantoorruimte: er is genoeg aanbod. Het internationale merk staat bekend om het streven naar duurzaamheid en uniek zijn. Dit is goed terug te zien in de kwaliteit van de producten. Zo gaan ze makkelijk een heel leven mee. De Vitra Eames House Bird steelt de show in je huis. Inmiddels is de Vitra Eames House Bird collectors item geen vreemde vogel meer, maar een designicoon. De Vitra Eames House Bird collectors item is ontworpen door Charles en Ray Eames.

Plezier van Vitra woondecoratie

De producten van Vitra verbazen je telkens weer. De items veroveren heel de wereld en dat is niet zomaar. De designproducten zijn van topkwaliteit en erg mooi afgewerkt. Vitra denkt over elk detail na wat gemakkelijk terug te zien is. Neem bijvoorbeeld de Vitra Eames Elephant woondecoratie small. De kleine olifant is jaren geleden ontworpen door Charles en Ray Eames. Hij heeft de show toch echt gesteeld. Het vriendelijke gezichtje geeft elke kamer een vrolijke charme. Hier haal je direct wat extra warmte mee in huis. De kinderen zijn er ook dol op. Hij is verkrijgbaar in zeven kleuren: zo zit je lievelingskleur er ongetwijfeld tussen.

Vitra woondecoratie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra woondecoratie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.