Vitra dienbladen

Met een Vitra dienblad haal je een heuse klassieker in huis. De vormgeving lijkt misschien modern, maar de ontwerpen gaan toch al meer dan vijftig jaar mee. De dienbladen van Vitra zijn gemaakt van triplex, dat gelamineerd is om het materiaal goed te houden. En wees niet bang om wat te morsen: de dienbladen zijn ontworpen voor voedingsmiddelen. De Vitra Classic Tray Love Heart dienblad small is een mooi voorbeeld van een echte klassieker. Dit liefdevolle ontwerp verwarmt al jaren alle kamers in huis. En hij gaat nog jaren mee: zo serveer je nog lang je favoriete drankjes (of gevaarlijke liefdeselixers) in stijl. Zomerse cocktails met een rietje passen perfect op het Vitra Vitra Classic Tray Dot. Oftewel, voor ieder drankje is er wel een Vitra dienblad!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat haar oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren 50 produceert het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld, Duitsland, VS, China en Japan en verkoopt de producten over de hele wereld. Vitra producten staan bekend om haar streven naar duurzaamheid en uniciteit. De producten zijn qua vorm vaak zo kenmerkend dat je ze vast wel eens hebt gezien (al weet je misschien niet eens dat ze van Vitra zijn). De producten vind je zowel in huis als in kantoren en openbare instellingen. De producten van Vitra zijn dan ook ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Designklassiekers kent Vitra meer dan genoeg. Wat dacht je van de Vitra Eames Plastic Chairs, de Eames lounge chair, de Panton collectie of de Repos serie?

Grafische Vitra dienbladen

Naast grafische patronen vind je ook natuurlijke vormen in de collectie dienbladen van Vitra. De Vitra Vitra Classic Tray Dot Pattern bijvoorbeeld. De grafische visgraatpatronen zijn opvallend, omdat geen enkele rij lijnen hetzelfde is. En dat zorgt voor een speels en eigenwijs effect. Ideaal om je experimentele brouwsels op te presenteren, of als woonaccessoire in de schijnwerpers te zetten. Het chique dienblad is dan ook zeer geschikt voor fancy drankjes in kristallen glazen. Nog zo’n prachtig dienblad van Vitra dat geïnspireerd is uit de natuur, is de Vitra Classic Tray Baby’s Breath dienblad small. ‘Baby’s Breath’ klinkt misschien alsof het niets met de afgebeelde bloem te maken heeft. Letterlijk vertaalt betekent het namelijk ‘adem van een baby’. Gelukkig is het gewoon de Engelse benaming voor het schattige gipskruid. Maar we houden je natuurlijk niet tegen als je er graag warme babyflesjes op wilt serveren. De vraag is dan wel of de kleine koters het schitterende Vitra dienblad net zo appreciëren als jij dat zal doen.

Vitra dienblad bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elk Vitra dienblad kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Vitra dienblad en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Vitra dienblad, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.