Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren vijftig brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld, waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Vitra Eames RAR: schommel in stijl

In twaalf kleuren is de Vitra Eames RAR stoel verkrijgbaar. Ontworpen door Charles & Ray Eames. Zij hebben elkaar ontmoet op de Cranbrook Academy of Art. Een jaar na hun ontmoeting trouwden ze. Al snel groeide ze uit tot een begrip in de designwereld van de 20e eeuw. Ook worden ze beschouwd als de belangrijkste designers van het naoorlogse Amerika en de grondleggers van modern design. Het ontwerp van de schommelstoel stamt uit de jaren 40. We kunnen wel zeggen dat het ontwerp tijdloos is. In ieder interieur past deze stoel zich aan. Naast de prachtige uitstraling is de zitting van deze stoel erg comfortabel. Dit komt omdat hij is ontworpen naar de vorm van het menselijk lichaam. Een zwarte variant van de schommelstoel is de Vitra Eames RAR schommelstoel Black Collection. Zelfs het onderstel van deze stoel is zwart. Schommel in stijl met de schommelstoelen uit de Eames RAR collectie!

Vitra Eames RAR bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Eames RAR collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product uit de Eames RAR collectie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze producten uit de Eames RAR collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.