Vitra Eames RAR

Zachtjes schommelend de dag doornemen. Dat kan met de fantastische schommelstoelen van de Vitra Eames RAR collectie. In deze schommelstoel kan je rustig de krant lezen, een kopje koffie drinken of muziek luisteren. Je zou bijna in slaap kunnen dommelen in deze stoel. Drie items telt deze collectie. Wist je dat er ook een miniatuur versie van de Vitra RAR schommelstoel is? Met een licht tikje van je vingertop kun je de Vitra RAR miniatuur laten schommelen. Het onderstel van deze stoel doet denken aan de Eiffeltoren. Zo haal je met de RAR miniatuur een vleugje Parijs in huis. Liever zelf in de schommelstoel zitten? Dat kan! Naast deze kleine variant heeft de Vitra RAR collectie ook een variant waarin jij kan zitten. Met een groot mooi kussen kan deze stoel jou in de woonkamer, studeerkamer of babykamer verblijden. Kom je ook mee schommelen?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren vijftig brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld, waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Vitra Eames RAR: schommel in stijl

In twaalf kleuren is de Vitra Eames RAR stoel verkrijgbaar. Ontworpen door Charles & Ray Eames. Zij hebben elkaar ontmoet op de Cranbrook Academy of Art. Een jaar na hun ontmoeting trouwden ze. Al snel groeide ze uit tot een begrip in de designwereld van de 20e eeuw. Ook worden ze beschouwd als de belangrijkste designers van het naoorlogse Amerika en de grondleggers van modern design. Het ontwerp van de schommelstoel stamt uit de jaren 40. We kunnen wel zeggen dat het ontwerp tijdloos is. In ieder interieur past deze stoel zich aan. Naast de prachtige uitstraling is de zitting van deze stoel erg comfortabel. Dit komt omdat hij is ontworpen naar de vorm van het menselijk lichaam. Een zwarte variant van de schommelstoel is de Vitra Eames RAR schommelstoel Black Collection. Zelfs het onderstel van deze stoel is zwart. Schommel in stijl met de schommelstoelen uit de Eames RAR collectie!

Vitra Eames RAR bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Eames RAR collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product uit de Eames RAR collectie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze producten uit de Eames RAR collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.