Vitra Eames DKR

De prachtige Vitra Eames DKR collectie is ontworpen door een getalenteerd duo. Dit duo bestaat uit de bekende ontwerpers Charles & Ray Eames. Het is ook wel aan de collectie te zien dat hier twee goede breinen achter hebben gezeten. Naast het feit dat de stoelen van gewoven metaal zijn gemaakt, zijn de stoelpoten van de Vitra Eames DKR stoelen gebaseerd op iets bijzonders. Namelijk het legendarische ‘Eiffeltorenonderstel’. Nu weet je zeker dat je iets speciaals in huis haalt. Deze stoelencollectie combineert transparante lichtheid met technische verfijning. Van de Vitra Eames Wire Chair DKR stoel gepoedercoat onderstel waar je heerlijk op kan zitten is een speciale versie gemaakt die de lichtheid van de collectie extra benadrukt. Dit is de miniatuurversie: de Vitra DKR Wire Chair miniatuur. Hoe gaaf is dat!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Design van Vitra

Het merk Vitra is bekend van haar prachtige designproducten. Het bedrijf is opgericht in 1950 en vindt haar oorsprong in Zwitserland. Vitra is een bedrijf dat allemaal soorten designproducten ontwerpt. Zo hebben ze hun unieke stoelen, maar ook verlichting, klokken, kasten, dienbladen en ga zo maar door. Elk product bevat een mooi design en is voorzien van de beste kwaliteit. Vitra en haar ontwerpers hechten dan ook veel waarde aan kwaliteit, maar zij vinden duurzaamheid ook belangrijk. Bij het ontwikkelen van een product wordt het zo gemaakt dat het zo lang mogelijk meegaat. Bij het produceren proberen ze zo min mogelijk materiaal te verspillen. Je kunt dus met een gerust hart op een Vitra stoel zitten.

Het bikinikussen van de Vitra Eames DKR stoel

Naast het bedenken van de bekende en originele Vitra Eames DKR Wire chair collectie, zijn de ontwerpers ook nog eens goed in het bedenken van originele namen. Zo heeft de Eames Wire Chair DKR-2 stoel verchroomd onderstel van Vitra een bijzonder kussen. Namelijk het bikinikussen. Dit kussen bedekt de chroom gewoven stoel niet helemaal, maar een deel van de zitting en de rug. Net zoals een bikini ook maar een deel van je lichaam bedekt. Deze stoffering is verkrijgbaar in twee verschillende materialen: stof en leer. Zo is er voor iedereen wat! En wij kunnen je garanderen: met zo’n bijpassend kussen zit je nog comfortabeler op deze stoel van Vitra.

Vitra Eames DKR bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Eames DKR collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Vitra. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.