Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Design van Vitra

Vitra is een designmerk dat in de jaren 50 is opgericht in Zwitserland. De mooiste designmeubels, woonaccessoires en verlichting worden hier gemaakt. Vitra staat bekend om het klassieke en eigentijdse design. Al deze producten zullen zo duurzaam mogelijk geproduceerd worden. Bij het ontwikkelen van een product wordt het zo gemaakt dat het zo lang mogelijk meegaat en bij het produceren proberen ze zo min mogelijk te verspillen. Met al deze pluspunten is het dan ook niet gek dat het design van Vitra over de hele wereld wordt verkocht. Met productievestigingen in onder andere Duitsland, Japan, China en de Verenigde Staten zorgt Vitra ervoor dat iedereen van de producten kan genieten. Je komt de producten dan ook veel tegen in huizen, kantoren en openbare ruimtes.

Bijzettafels van Vitra

Bij Vitra geloven ze erin dat je huis een collage is. Flinders is het hier dan ook helemaal mee eens. Het interieur weerspiegelt de geschiedenis en de persoonlijkheid van de bewoners. Deze persoonlijkheid is te halen uit de kleuren, materialen, banken, lampen, maar ook de bijzettafels. Wanneer je een van de prachtige bijzettafels van Vitra in huis haalt, heeft het al een verhaal. Dit verhaal is het ontwikkelen van de tafel. Jij bent dan de persoon die het mooie verhaal van de bijzettafel als het ware verder mag gaan schrijven. Met welke bijzettafel van Vitra ga jij een verhaal maken? De Vitra Occasional Low collectie is een aanrader. Het voordeel van een bijzettafel is in elk geval dat hij eenvoudig je interieur aankleedt en je wat extra ruimte hebt om je mooiste woonaccessoires tentoon te stellen.

Vitra Occasional Low bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Occasional Low collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.