Naar boven

Actie: gratis Eames House Bird bij € 500+ aan Vitra

Bij besteding van minimaal € 500 aan producten van Vitra krijg je nu de Eames House Bird in de kleur zwart t.w.v. € 189 cadeau. De actie geldt t/m 13 juni.

Vitra: van klassiek tot modern

Vitra is een uniek designlabel dat haar oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren 50 produceert het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Vitra producten zijn uniek en staan bekend om de duurzaamheid waar Vitra naar streeft. De producten zijn qua vorm vaak zo kenmerkend dat je ze vast wel eens hebt gezien, al weet je misschien niet eens dat ze van Vitra zijn. De producten vind je zowel in huis als in kantoren en openbare instellingen. De producten van Vitra zijn dan ook ijzersterk en gaan al snel je hele leven mee. Designklassiekers kent Vitra meer dan genoeg, maar ook moderne ontwerpen sieren de collectie.

Unieke designers, unieke vormen

De uiteenlopende collectie Vitra krukken is te verklaren door de vele ontwerpers die namens Vitra een eigen kruk op de markt hebben gebracht. De Vitra Wiggle kruk is bijvoorbeeld van Frank Gehry. De kruk ziet er misschien simpel en makkelijk uit, maar over het ontwerp heeft hij grondig nagedacht. Want hoe geef je een alledaags materiaal als karton een robuust karakter? Bij de Vitra Butterfly kruk ligt het zelfs nog een stapje ingewikkelder. Het eerste ontwerp van de kruk is van Ray en Charles Eames. Aan de hand van dat model ontwierp Sori Yanagi deze Butterfly kruk, die in 1957 de gouden medaille in Milaan won. Hij is gemaakt van gevormd multiplex en leverbaar in beige of donkerbruin. De elegante Vitra kruk geeft nog steeds een gouden randje aan je dag.

Vitra krukken, (bijna) te veel om te kiezen

De krukken van Vitra zijn multifunctioneel. De Vitra Chap kruk is een ware allemansvriend. Gebruik hem als handig voetenbankje, als trapje om bij de bovenste plankjes te komen of een als extra zitgelegenheid voor een onaangekondigde gast. Zoek je het liever hogerop, dan is de Vitra Tabouret Haut kruk een goede keuze. De kruk is 77 centimeter hoog en daarom ideaal als barkruk. De Tabouret Haut kruk houdt van gezelligheid. Je kunt je voeten prettig kwijt op de ring die de vier poten van de kruk met elkaar verbindt. Zo houd je het samen met de Tabouret Haut kruk van Vitra wel vol tot in de late uurtjes.

Vitra kruk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elke Vitra kruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vitra kruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Vitra kruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra