Vitra Home Office

Nu er steeds meer mensen thuiswerken is een goede thuiswerkplek essentieel en de Home Office collectie van Vitra helpt je daarbij. Los slingerende papiertjes, notitieboeken, pennen, markers, opladers en andere spullen kunnen ervoor zorgen dat je werkplek rommelig oogt waardoor je al snel focust verliest. Ook comfort speelt hier een grote rol in. Niemand wilt aan het einde van de werkdag last hebben van een stijve nek of pijn in de rug. Het is hierom belangrijk om het bureau, de bureaustoel, verlichting en accessoires goed met elkaar af te stemmen zodat jij ongestoord en genietend van comfort aan de slag kunt gaan. Accessoires die in een handomdraai voor een overzichtelijke werkplek zorgen zijn de Uten. Silo opberger en de Toolbox opberger van Vitra. Hoe richt jij jouw werkkamer in?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 70 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 70 producten Terug naar boven

Over Vitra

Vitra is een wereldberoemd designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Het label is in 1934 opgericht door Willi Fehlbaum en is al 80 jaar een familiebedrijf. Vitra heeft sinds het ontstaan samengewerkt met legendarische ontwerpers en architecten waaronder Charles en Ray Eames, Hella Jongerius en Herman Miller en werkt vandaag de dag samen met getalenteerde, internationaal gevestigde ontwerpers. Door hun technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit en het inzicht van de ontwerpers streeft Vitra ernaar duurzame meubels, accessoires en verlichting te ontwikkelen die grensverleggend zijn. Om anderen te inspireren heeft Vitra zelfs een eigen campus en designmuseum. De items van Vitra worden grotendeels op duurzame wijze in Europa geproduceerd en zijn naast stijlvol, ontzettend sterk waardoor ze een leven lang meegaan.

Esthetisch en comfortabel

Hoewel alle thuiswerkplekken vrijwel dezelfde functie hebben is iedere werkplek anders. Als er iets is wat ze met elkaar gemeen zouden moeten hebben is dat ze rust, comfort en overzicht uitstralen. De Home Office collectie is een uitgebreide collectie Vitra design meubels en accessoires die je helpen jouw ideale werkplek te creëren. Om het meeste uit je werkdag te halen zonder in te leveren op stijl is een bureau zoals het Compas direction bureau een goede keus. Combineer het bureau met de veelzijdige Physix bureaustoel en geniet van het geweldige comfort die de twee bieden. Doordat ze beiden in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kun je ze zelfs op elkaar afstemmen. Het bureau en de bureaustoel hebben een licht ogend ontwerp waardoor ze zelfs bij de kleinste thuiswerkplek passen.

Vitra Home Office bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra Home Office producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Vitra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Vitra. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Vitra veilig en vertrouwd online bestelt.