Vitra Eames DKW

De Vitra Eames DKW collectie wordt gekenmerkt door zijn uiterlijk. De zitting en rugleuning worden vaak vergeleken met een tennisracket. Dat komt door de bedrading van deze stoel. Gewoven, gebogen en gelast staaldraad van topkwaliteit. Bij de Vitra Eames Wire Chair DKW stoel is dit goed te zien. De onderstellen van de stoelen uit de Vitra Eames DKW collectie zijn allemaal gemaakt van esdoornhout. Dit geeft de collectie een zachter uiterlijk. Maar wat de Vitra Eames Wire Chair DKW-2 stoel met zwart esdoorn onderstel letterlijk zachter maakt is het originele bikinikussen dat erbij hoort. Deze bedekt de zitting en een deel van de rugleuning, net zoals een bikini dat bij ons doet. Je kunt kiezen uit 58 verschillende combinaties van kleuren en stoffen. Er zit vast en zeker een item bij dat jij mooi vindt. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is altijd al een populair designlabel geweest sinds het in 1950 is opgericht. De oorsprong van Vitra ligt in Zwitserland en het is een familiebedrijf. Ze brengen de mooiste designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Het is dan ook geen wonder dat de producten van Vitra over de hele wereld worden verkocht. Niet alleen omdat de producten zo mooi qua uiterlijk zijn, maar ook omdat ze kwalitatief heel sterk zijn en ze op een duurzame manier worden geproduceerd. Bij het produceren van een product proberen ze namelijk zo min mogelijk te verspillen. Je kunt dus met een gerust hart genieten van je Vitra producten. Logisch dat je ze veel tegenkomt in huizen, kantoren en openbare ruimtes!

Verandering door de jaren heen: Vitra Eames DKW

De wereld blijft maar veranderen. Naast de flora en fauna is de mens hier ook onderdeel van verandering. We worden tegenwoordig al een stuk ouder dan vroeger. Wat de afgelopen tientallen jaren ook enorm is toegenomen, is onze lichaamslengte. Wanneer je dan jaren geleden een stoel hebt ontworpen, kan het maar zo zijn dat je die op een gegeven moment moet aanpassen zodat die perfect aansluit op de lengte van nu. Dit overkwam de ontwerpers van de Vitra Eames Wire Chair DKW-5 stoel en de rest van hun collectie. De stoelen die in 1951 ontworpen zijn, zijn in 2015 met een aantal centimeter verhoogd en de rugleuning is anders gebogen. Nu zullen de Vitra Eames DKW stoelen nog beter zitten dan ze al deden. Benieuwd hoe de andere stoelen van Vitra zijn? Bekijk dan alle Vitra stoelen.

Vitra Eames DKW bij Flinders                   

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Eames DKW collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Vitra. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.