Vitra Softshell

In de Vitra Softshell collectie vind je prachtige stoelen in allemaal verschillende kleuren. De stoelen zijn ontworpen door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec. Het is dan ook niet gek dat ze na hun kunstopleiding zijn gaan ontwerpen. De stoelen zullen je verrassen met hun uitzonderlijke comfort. Elke stoel heeft in de rug flexibele ribben verborgen. Hierdoor zal de stoel zich aanpassen aan de persoon die erop zit en zorgt hij voor extra bewegingsvrijheid. De Vitra Softshell stoel met chocolade onderstel past overal. Je kunt de stoel aan een tafel zetten of losstaand, de Vitra Softshell staat gegarandeerd prachtig. De elegante vierpotige stoel is ook verkrijgbaar met een vierster voet of als bureaustoel. Voor welke stoel ga jij? 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Het designmerk Vitra

Vitra is een populair en uniek designmerk dat bijna zeventig jaar geleden is begonnen. Vitra vindt haar oorsprong in Zwitserland. Het is een familiebedrijf dat in de designwereld te vinden is tussen de mooiste en beste kwalitatieve meubels. Vitra ziet haar ontwerpers niet zomaar als werknemers maar als ware auteurs van hun ontwerpen. Er wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid. De producten worden altijd zo ontworpen dat er bij het productieproces zo min mogelijk wordt verspild en dat ze zo lang mogelijk meegaan. Je zal dus met een goed gevoel kunnen genieten van je Vitra producten. Het is dan ook heel logisch dat de Vitra producten in huis, kantoren en andere openbare ruimtes te vinden zijn.

198 Softshell designstoelen van Vitra

Naast een chocolade onderstel is er ook de mooie Vitra Softshell stoel met zwart onderstel. Maar dit is niet het enige, want waarom staat er in de kop van deze alinea het getal 198? Het komt erop neer dat de stoffenontwerpers van Vitra niet stil hebben gezeten. Naast een aantal verschillende soorten stoffen zijn de Softshell stoelen ook verkrijgbaar in leer. Naast het verschillende materiaal zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in enorm veel verschillende kleuren. Uiteindelijk zijn er 198 variaties waar je uit kunt kiezen! Er zit dus vast en zeker een stoel tussen in jouw favoriete kleur. Zo ben je er zeker van dat je een of meerdere stoelen vindt die passen in de ruimte die je voor ogen hebt.

Vitra Softshell bij Flinders                         

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Softshell collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Vitra Softshell collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Vitra. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.