Vitra Hang it all

In de Vitra Hang it all collectie vind je kapstokken van formaat én in zo ongeveer alle kleuren van de regenboog. Houd je van kleuren? Dan zit je in deze collectie helemaal goed. Ook als je niet van al te veel kleur houdt, kun je in deze collectie prima terecht. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Hang it all kapstok Black Collection van Vitra. Zoals de naam je misschien al doet vermoeden, kun je aan deze kapstok zo ongeveer alles kwijt. In de hal vang hij graag je jassen op, maar je kunt er ook je tas of paraplu aan hangen. Het is maar net waar je hem voor nodig hebt. Niets is de vrolijke bollen op deze kapstok(ken) te veel. Deze kapstok is verkrijgbaar in het zwart en een notenhouten variant. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren vijftig brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld, waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Vitra Hang it all kapstokken: ophangen in stijl

De Vitra Hang it all kapstok vrolijkt je direct op door alle kleurtjes die in de varianten van deze kapstok zijn verwerkt. Groen, rood, wit of multicolour? Aan jou de keuze. Met de veertien haken die je op deze kapstok terugvindt, heb je in elk geval genoeg plek om je spullen aan op te hangen. Het frame is gemaakt van staal en de vrolijk gekleurde bolletjes zijn van hout. Hang jij hem in je hal? Of misschien toch in je woonkamer of slaapkamer? Het is niet zomaar een kapstok. Hij is zo mooi waardoor je hem eigenlijk in vrijwel elke ruimte kunt ophangen. Al voelt hij zich in de hal misschien wel het meest thuis.

Vitra Hang it all bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Hang it all collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product uit deze collectie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Hang it all producten van Vitra, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.