Vitra Repos

De Vitra Repos serie doet zijn naam in alle opzichten eer aan: ‘repos’ betekent namelijk ‘rust’. En laat dat nou net zijn waar deze meubelreeks in gespecialiseerd is: zorgen voor jouw ontspanning. Een Vitra Repos loungestoel zorgt voor ongekend comfort door de uitnodigende armleuningen en de hoge rugleuning. Daarnaast is er in elke Vitra Repos stoel een synchroonmechanisme in de stoffering verwerkt, dat zich automatisch aan het gewicht van de gebruiker aanpast. Hierdoor krijg je in elke positie optimale ondersteuning. Probeer dit bijvoorbeeld eens uit in de Petit Repos fauteuil, de kleinste stoel uit deze reeks, en je zult merken dat je wel uren kunt blijven zitten.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een uniek designmerk dat afkomstig is uit Zwitserland. Het bedrijf produceert al sinds de jaren vijftig fantastische design meubels, woonaccessoires en verlichting. Vitra verkoopt deze producten over de hele wereld. De producten van Vitra staan bekend om hun uniciteit en duurzaamheid. De designs zijn vaak zo kenmerkend van vorm dat je ze vast wel eens hebt gezien. Vitra werkt al sinds 1988 samen met ontwerper Antonio Citterio. In 2011 introduceerden ze samen de Vitra Repos serie. Deze reeks kenmerkt zich door een sterke focus op ergonomisch ontwerp, waardoor je werkelijk heerlijk zit in deze stoelen.

Heerlijk loungen

Het mooiste aan de Vitra Repos serie is de eindeloze hoeveelheid opties. De Vitra Repos loungestoel heeft een lange slanke rugleuning terwijl de Grand Repos loungestoel opvalt met zijn uitstekende 'oren'. Beide Vitra Repos loungestoelen hebben een viersteronderstel van spuitgietaluminium, leverbaar met gepolijste afwerking of in het zwart of wit gepoedercoat. Daarnaast zijn er veel stof- en ledersoorten in allerlei kleuren met uitgesproken contrasterende naden. Ook zijn deze Vitra Repos loungestoelen verkrijgbaar in combinatie met een voetenbank: de Grand Repos loungestoel met Ottoman en Repos loungestoel met Ottoman staan garant voor ultieme ontspanning. Weet je al welke variant jij wilt?

Voetenbank van Vitra Repos

Aan het einde van de werkweek is er geen fijner gevoel dan lekker weg te kruipen in je loungestoel of op de bank. Maar waar laat je je voeten? Op een Vitra Repos voetenbank natuurlijk! De Vitra Repos Ottoman voetenbank bijvoorbeeld staat je vol verwachting op te wachten als je thuiskomt. Zeg daar maar eens nee tegen! En kun je niet op tegen de verleiding van deze voetenbank, kijk dan maar uit voor de Vitra Repos Panchina 75 cm voetenbank. Deze Vitra Repos voetenbank maakt zich groot voor jouw comfort. Moet je thuis nog wat klusjes opknappen? Probeer dan om niet in de buurt te komen van je Vitra Repos stoel of voetenbank, want de kans is groot dat je niet meer opstaat. Durf jij het aan?

Vitra Repos bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Vitra Repos serie. Dat betekent dat wij elke Vitra Repos stoel, fauteuil of voetenbank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Vitra Repos serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Vitra Repos serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.