Vitra tuintafels

Maak je tuininrichting compleet met een van de Vitra tuintafels. Je tuin kan niet zonder een fijne tafel om aan te zitten. Je gaat er zitten om lekker buiten te kunnen eten als het mooi weer is en je comfortabel wilt zitten. Het kan natuurlijk ook dat een tuintafel van Vitra goed van pas komt tijdens een familieborrel op een heerlijke zomerse avond. Het is belangrijk dat een tafel stevig is, tegen elk soort weer bestand is en lang meegaat. De Vitra Flower tuintafel 80 is er zo één. De originele tafel is gemaakt van brons en is nu dankzij Vitra in een stalen uitvoering verkrijgbaar die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Zo kun je er zelf voor kiezen om dit bloemetje binnen of buiten te zetten.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Wie is Vitra

Vitra is een Zwitsers familiebedrijf dat al wel tachtig jaar bestaat. Ze produceren meubels en complete winkelinrichtingen. Ze willen de kwaliteit van privéwoningen, kantoren en openbare ruimtes met design verbeteren. Het bedrijf gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers, duurzame producten, consistente groei en de kracht van een goed ontwerp. Ze hebben een eigen campus waaraan ’s werelds toonaangevende architecten hebben bijgedragen. Daarnaast hebben ze ook een museum. Zowel de campus als het museum zijn een inspiratiebron voor bezoekers, belichten het ontwerpproces en vormen een ideale voedingsbron voor innovatie. Vitra is van mening dat een levendige woonkamer aan karakter wint door een mix van oud en nieuw, hoog en laag en klassiek en modern. Het doel van Vitra is producten ontwikkelen waaraan niets overbodig is en die lang meegaan.

Je tuin in Franse sferen met de Vitra tuintafels

Houd je erg van Franse finesse? Dan passen de Vitra tuintafels goed bij jou. Met de Vitra Belleville tuintafel 75x75 of de Vitra Belleville tuintafel 160x75 heb je zeker weten een topper voor in je tuin te pakken. Het zijn praktische tuintafels in een Frans jasje. Ze hebben namelijk een bistro uitstraling. Dit klinkt wat ouderwets, maar dat zijn ze zeker niet. De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen waarmee jij je eigen bistro kunt creëren. Het onderstel is gemaakt van gepoedercoat staal. Je zou zeggen dat dit juist heel stoer is, maar door de ronde vormen geeft dit een liefelijke uitstraling. Zie jij jezelf al zitten aan één van deze tafels met een baguette of croissant in je hand? Je waant jezelf toch helemaal in Frankrijk.

Vitra tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.