Vitra vazen

De Vitra vazen zien er weer net wat anders uit dan de doorsnee glazen vazen die je misschien wel gewend bent. De vazen zijn ten eerste niet van glas en bestaan uit meerdere elementen. Klinkt misschien wat vreemd? Dat is het helemaal niet hoor, want kijk maar eens naar de Vitra Nuage vaas small. Als je goed naar de vorm kijkt, doet hij je misschien wel denken aan een wolk. Zoals je kunt zien bestaat deze vaas uit verschillende buisvormige holtes waardoor je je bloemen perfect kunt ordenen zoals jij dat wilt. Doe jij kleur bij kleur of maak je er een sfeervolle mix van? De keuze ligt bij jou. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat de Vitra vazen het plaatje in combinatie met jouw favoriete bloemen compleet maken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een designlabel dat uit Zwitserland komt. De geschiedenis van dit merk gaat al heel wat jaren terug en dan komen we uiteindelijk terecht bij de jaren 50. Sinds die tijd produceert Vitra al prachtige designproducten die menig interieur, kantoor of restaurant mogen sieren. Van de meest mooie designstoelen tot de accessoires die als ware kunstobjecten door het leven gaan. Inmiddels opereert dit merk al over de hele wereld en heeft het productievestigingen in onder meer Japan, China en Duitsland. Voor elk ontwerp wordt gekeken naar passende kwalitatief hoogwaardige materialen en daardoor kunnen we je wel verklappen dat de producten ijzersterk zijn. Zo heb je gegarandeerd jarenlang plezier van jouw favoriete designproduct. Doordat dit merk al jarenlang met succes aan de weg timmert zijn inmiddels de mooiste designklassiekers ontstaan. Neem bijvoorbeeld de Eames Lounge Chair.

Net even anders: de Vitra vazen

Zoals je weet hebben de Vitra vazen geen doorsnee uiterlijk. Dat maakt ze er overigens niet minder mooi om. De Vitra Nuage vaas medium herken je wederom aan het wolkvormige design. Met een lengte van 19,5 centimeter, een breedte van 11 centimeter en een hoogte van 24 centimeter heb je net wat meer ruimte voor wat grotere bloemen. En deze bloemen zullen gegarandeerd nog meer stralen in deze vazen. Op zoek naar een groter formaat? Dan kun je het best kiezen voor de Vitra Nuage vaas large. Een exemplaar die net wat meer de hoogte opzoekt en zo al snel je aandacht opeist. Gelukkig is dat helemaal niet erg.

Vitra vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.