Vitra, wie kent het niet?

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld, waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven lang mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen. Designklassiekers kent Vitra meer dan genoeg.

Olifantje in de tuin

Altijd al eens op een olifant willen zitten? Nog nooit een roze olifant van dichtbij gezien? De Eames Elephant kinderstoel van Vitra maakt het bereikbaar. De speelgoedolifant werd in 1945 door Charles en Ray Eames ontwikkeld van multiplex. Het bleef bij een enkel exemplaar totdat de Vitra kinderstoel in kunststof werd uitgevoerd. Opeens had de olifant de wereld aan zijn voeten. Doordat de Vitra kinderstoel is gemaakt van kunststof, kan hij goed tegen een stootje. Ga gerust met hem op stap, dat zal hij leuk vinden. De vriendelijke Eames Elephant kinderstoel van Vitra is verkrijgbaar in dark lime, ijsgrijs, klassiek rood, lichtroze en wit.

Vitra kinderstoel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elke Vitra kinderstoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vitra kinderstoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Vitra kinderstoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra