Vitra kinderstoelen

Jong geleerd is oud gedaan. Met de kinderstoelen van Vitra maak je namelijk ook kinderen enthousiast voor design. Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn. Iedere Vitra kinderstoel heeft een speels uiterlijk en ze zijn er in veel vrolijke en frisse kleuren. Precies de dingen waar kinderen van houden. Maar ook ouders worden blij van Vitra kinderstoelen. Bijvoorbeeld van de Vitra Panton Junior kinderstoel. Dit is namelijk de kindervariant van de Vitra Panton stoel. Leuk om de kleine en grote telg van de familie met elkaar te combineren. Maar ook in een groepje staat de Vitra Panton Junior stoel erg leuk. Voor welke design kinderstoel ga jij?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Vitra, wie kent het niet?

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld, waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven lang mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen. Designklassiekers kent Vitra meer dan genoeg.

De Vitra Eames olifant

Altijd al eens op een olifant willen zitten? Nog nooit een roze olifant van dichtbij gezien? De Eames Elephant kinderstoel van Vitra maakt het bereikbaar. De Vitra olifant werd in 1945 door Charles en Ray Eames ontwikkeld van multiplex. Het bleef bij een enkel exemplaar totdat de design kinderstoel in kunststof werd uitgevoerd. Opeens had de olifant de wereld aan zijn voeten. Doordat de Vitra kinderstoel is gemaakt van kunststof, kan hij goed tegen een stootje. Ga gerust met hem op stap, dat zal hij leuk vinden. De vriendelijke Vitra Eames olifant is verkrijgbaar in dark lime, ijsgrijs, klassiek rood, lichtroze, geel, palmgroen en wit. Voor de echte liefhebbers is er ook een Eames olifant van exclusief kersenhout.

Vitra kinderstoel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elke Vitra kinderstoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vitra kinderstoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Vitra kinderstoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.