Vitra accessoires

De collectie van Vitra bestaat uit leuke, mooie accessoires die een aanwinst zijn voor je interieur. Vitra accessoires zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo heb je in elk geval genoeg keuze. Ken je de Classic Trays met de fleurige motieven al? Een mooi voorbeeld daarvan is het Vitra Classic Tray Grid dienblad medium. Dit is een dienblad waar je direct vrolijk van wordt door het design. Daarom is een keertje extra naar de keuken lopen met dit dienblad helemaal geen straf. Je kunt hem ook een plekje geven op je tafel en daarop je favoriete spullen tentoonstellen. Een andere optie is om op dit dienblad een plekje over te laten voor het Vitra L’Oiseau accessoire. Deze prachtige vogel brengt rust aan in huis en vraagt zo nu en dan om een aai over zijn bol. Ben je al nieuwsgierig naar de andere kleurrijke Vitra accessoires? Ga maar snel kijken!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 192 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 192 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Vitra accessoires van hoog niveau

Als je kiest voor een accessoire van Vitra, dan haal je hoe dan ook een of meerdere prachtexemplaren in huis. Kussens, opbergbakken en dienbladen zijn enkele voorbeelden. Je hebt daarom genoeg keuze uit de collectie Vitra accessoires. Het Vitra Herringbone Pillow kussen is een bijzonder exemplaar. Doordat ze met de hand zijn gemaakt en de stoffen elkaar kruisen en overlappen, krijgen deze kussens hun kenmerkende en kleurrijke geometrische patroon. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Leg er gerust een aantal naast elkaar en je creëert direct een gezellige sfeer op je bank. Word je soms ook zo gek van die rondslingerende spullen in je huis? Vitra heeft een aantal opbergbakken die je graag een handje helpen bij dé opruimbeurt: de Toolbox opbergbak. Deze opbergbak is een handige opberghulp, waarin je overzichtelijk bij de hand hebt wat je erin hebt gestopt. Heb jij al een favoriet op het oog?

Vitra accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle accessoires van Vitra kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek accessoire en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Vitra accessoires, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.