Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Vitra Soft Modular banken naar eigen wens

Het voordeel van deze collectie banken is dat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende stof-, kunstleer- en leerkwaliteiten én kleuren. Zo stel je eenvoudig een bank naar jouw wens samen. De combinatie van de verschillende materialen maakt de Vitra Soft Modular bank 3-zits tot een prachtexemplaar waar je elk moment van de dag prima op doorkomt. Deze bank biedt genoeg plek voor het hele gezin. Ga je liever voor wat extra luxe en comfort? Dan kan de Vitra Soft Modular bank met chaise longue je daar goed bij helpen. Op deze bank heb je nog wat extra plek voor de mensen die je lief hebt of kun je eens lekker liggend op de bank je favoriete televisieprogramma bekijken. Klinkt dat niet goed in de oren?

Vitra Soft Modular bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle banken uit de Vitra Soft Modular collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bank uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze banken van Vitra, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.