Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra, nu met gratis soft seats bij aankoop van de 5+1 actie.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Fraaie Vitra Nuage vazen

De kleinste vaas van het stel ken je inmiddels wel. De Vitra Nuage vaas large is het grootste exemplaar uit deze familie. Hij heeft iets weg van een wolk, maar zorgt er ondertussen voor dat je bloemen er mooi bij staan. Het golvende oppervlak zorgt ervoor dat je deze vaas kunt combineren met de andere vazen uit deze serie. Zo creëer je eenvoudig nieuwe wolkformaties. Deze vaas heeft een breedte van 19,5 centimeter, een diepte van 11 centimeter en gaat maar liefst 30 centimeter de hoogte in. Kun je niet kiezen? Dan kun je de verschillende formaten én kleuren goed met elkaar combineren. Zo creëer je ook een speels geheel door de verschillende hoogtes. Het middelmaatje mag je ook niet missen: de Vitra Nuage vaas medium.

Vitra Nuage bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle vazen uit de Vitra Nuage collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke vaas uit de Vitra Nuage collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Nuage vazen van Vitra, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.