Vitra Collectors item

Ben je op zoek naar Collectors items van Vitra? Dan ben je bij designlabel Vitra op de juiste plek. Vitra Collectors items vind je bij Flinders in tal van verschillende kleuren, maten en soorten. Het zijn eigenlijk stuk voor stuk kunstobjecten die je interieur net wat extra’s meegeven. De welbekende serie Wooden Dolls van Vitra valt niet te missen door de speelse vormen, kleuren en figuren. Op het eerste gezicht lijkt het misschien een mooi accessoire voor in je woonkamer. Toch is dat niet het enige, want met een Wooden Doll kun je ook prima spelen. Ideaal voor de kinderen! Voor de echte designliefhebbers is het zeker aan te raden om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment met Vitra kunst. Zo vind je vast een Wooden Doll die aansluit bij jouw wensen! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel ons assortiment.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 99 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 99 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een designlabel dat al meer dan 65 jaar prachtig design laat zien. Om dit prachtige design werkelijkheid te maken, is er samengewerkt met verschillende bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Dit label vindt haar oorsprong in Zwitserland waar zij al sinds de jaren 50 niet alleen prachtige designverlichting, maar ook meubels en woonaccessoires produceren. Duurzaamheid en uniciteit zijn kenmerkend voor elk van deze producten. Hierdoor zijn producten van Vitra ijzersterk en gaan enorm lang mee. Extra lang genieten dus! Het maakt niet uit voor welke omgeving je op zoek bent naar producten van Vitra, want deze producten passen zich aan in elke ruimte. De producten vind je daarom niet alleen in huis, maar ook in kantoren en (andere) openbare instellingen.

De Amerikaanse vogel

Een van de designklassiekers van Vitra is de Amerikaanse vogel. Bij Flinders hebben we het dan over de populaire Vitra Eames House Bird kunst. In de designwereld is dit geen vreemde vogel meer, maar zelfs een echt designicoon. Deze vogel zal je nooit laten vallen, want hij kan prima op zijn staart en pootjes balanceren. De opvallende kraaloogjes maken deze vogel tot een waar kunstobject. Wil je meer Vitra kunst zien? Dan kijk je vast je ogen uit in ons uitgebreide assortiment Wooden Dolls van Vitra. Met de Vitra Wooden Dolls Cat small kunst ben je er bijvoorbeeld zeker van dat je een uniek exemplaar in huis hebt.

De kunst achter een Wooden Doll

Elk van de Wooden Dolls zijn gebaseerd op de houten poppen die Alexander Girard voor eigen gebruik creëerde. Zie je graag wat dierlijke decoratie in huis? Dan is de Vitra Wooden Dolls Dog small kunst iets voor jou. Maar er is nog veel meer Vitra kunst… De Vitra Wooden Dolls No. 5 kunst is niet alleen een kleurrijk kunstobject, maar dient ook als speelgoed. Door de kleurrijke schilderingen is deze Vitra kunst leuk voor kinderen om mee te spelen. Andere aansprekende Wooden Dolls zijn de Vitra Wooden Dolls No. 11 kunst en Vitra Wooden Dolls No. 7 kunst. Elk van deze kunstobjecten hebben een eigen gezicht en karakter. Met elk van deze Wooden Dolls haal je het zonnetje in huis!

Vitra kunst bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij Vitra kunst kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke kunst van Vitra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de Vitra kunst, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.