Vitra Eames Storage Unit

Ben je op zoek naar de ideale opruimheld? Dan is de reeks producten van Vitra Eames Storage Unit misschien wel wat voor jou. Wanneer je je spullen opbergt in de Eames Storage Unit 1 HE kast van Vitra, betekent niet dat je je spullen niet meer ziet. Je stelt ze simpelweg tentoon en je kunt zo je mooiste spulletjes laten zien. Het nieuwe kleurenpalet geeft dit opbergsysteem van Vitra een frisse uitstraling. Hij is 179,5 centimeter breed, heeft een hoogte van 50,5 centimeter en een diepte van 42 centimeter. Ga je liever voor een maatje groter? Dan is de Vitra Eames Storage Unit 2 HE kast misschien wel iets voor jou. Om je kennis te laten maken met alle varianten uit deze collectie, laten we je niet langer wachten. Ga maar snel kijken!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren vijftig brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld, waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Vitra Eames Storage Unit: opruimen in stijl

Kun je al je spullen niet kwijt in een kast van een of twee hoog? Dan hebben we gelukkig nog een aantal andere opruimhelden voor je geselecteerd. De Eames Storage Unit 3 HE kast van Vitra is voorzien van een transparante laklaag en gemaakt van esdoornmultiplex met berkenfineer. Het metalen frame verbindt alle onderdelen met elkaar. De kasten zijn eigenlijk een plaatje om naar te kijken. Ben je toch nog op zoek naar net wat meer opslagruimte? De Eames Storage Unit 4 HE kast van Vitra geeft je in elk geval genoeg ruimte om je lievelingsspullen in tentoon te stellen. Al zet je er nog zo weinig spullen in, het blijft een prachtexemplaar om naar te kijken. Ben jij er al uit?

Vitra Eames Storage Unit bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Eames Storage Unit collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product uit deze collectie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Eames Storage Unit producten van Vitra, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.