Naar boven

Actie: gratis Eames House Bird bij € 500+ aan Vitra

Bij besteding van minimaal € 500 aan producten van Vitra krijg je nu de Eames House Bird in de kleur zwart t.w.v. € 189 cadeau. De actie geldt t/m 13 juni.

Vitra design

Vitra is een designlabel dat al meer dan 65 jaar prachtig design laat zien. Om dit prachtige design werkelijkheid te maken, is er samengewerkt met verschillende bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Dit label vindt haar oorsprong in Zwitserland waar zij al sinds de jaren vijftig niet alleen prachtige designverlichting, maar ook meubels en woonaccessoires produceren. Duurzaamheid en uniciteit zijn kenmerkend voor elk van deze producten. Hierdoor zijn producten van Vitra ijzersterk en gaan enorm lang mee. Extra lang genieten… Het maakt niet uit voor welke omgeving je op zoek bent naar producten van Vitra, want deze producten passen zich aan in elke ruimte. De Vitra opbergbakken zijn niet alleen heel handig, maar ook nog eens mooi!

Subtiele opbergbakken van Vitra

Pas op hoor, want de Vitra Rotary Tray opbergbak kan maar zo doordraaien. Het tweede level van deze stijlvolle opberger kan namelijk ronddraaien. Met deze opbergbak ruim je gemakkelijk en snel je tafel op. Doordat de twee verschillende niveaus ook verschillende groottes hebben, leent hij zich uitstekend voor allerlei materiaal. Door de eenvoudige vorm en de subtiele kleuren past deze opbergbak eigenlijk in elke interieurstijl thuis. Wil je graag meer rommel opbergen? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij de andere Vitra opbergbakken.

Vitra opbergbakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra opbergbakken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke opbergbakken van Vitra en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Vitra opbergbakken, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra