Vitra opbergbakken

Laat die grote opruimbeurt maar snel beginnen! Houd je niet van opruimen? Met iedere Vitra opberger kunnen wij je verzekeren dat opruimen ineens toch een stuk leuker wordt. Niet alleen dat, maar het wordt ook nog eens makkelijker. Waarom? Vitra heeft een assortiment opbergbakken die stuk voor stuk weer van elkaar verschillen, maar toch functioneel zijn. Is de Vitra Toolbox opberger iets voor jou? Deze Vitra organizer kun je bijna in alle kleuren van de regenboog bestellen. Een handige opberghulp waarin je overzichtelijk bij de hand hebt wat je er eerder in hebt gestopt. Handig om te weten: de Vitra Toolbox heeft verschillende vakjes zodat je alles goed kunt ordenen en scheiden. Wil je ook een handige Vitra opberger in huis? Kijk dan snel verder in ons assortiment!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Vitra design

Vitra is een designlabel dat al meer dan 65 jaar prachtig design laat zien. Om dit prachtige design werkelijkheid te maken, is er samengewerkt met verschillende bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Dit label vindt haar oorsprong in Zwitserland waar zij al sinds de jaren vijftig niet alleen prachtige designverlichting, maar ook meubels en woonaccessoires produceren. Duurzaamheid en uniciteit zijn kenmerkend voor elk van deze producten. Hierdoor zijn producten van Vitra ijzersterk en gaan enorm lang mee. Extra lang genieten… Het maakt niet uit voor welke omgeving je op zoek bent naar producten van Vitra, want deze producten passen zich aan in elke ruimte. De Vitra Toolbox is hier een goed voorbeeld van. De Vitra opbergbakken zijn niet alleen heel handig, maar ook nog eens mooi. Lees hier tips voor een opgeruimd huis.

Een praktische Vitra opberger

Pas op hoor, want de Vitra Rotary Tray kan maar zo doordraaien. Het tweede level van deze stijlvolle Rotary Tray kan namelijk ronddraaien. Met deze opberger ruim je gemakkelijk en snel je tafel op. Doordat de twee verschillende niveaus ook verschillende groottes hebben, leent hij zich uitstekend voor allerlei materiaal. Door de eenvoudige vorm en de subtiele kleuren past deze design opberger eigenlijk in elke interieurstijl thuis. Wil je graag meer rommel opbergen? Dan is de Vitra Uten Silo misschien wat voor jou. Deze multifunctionele opberger is gemaakt van stevig kunststof en is voorzien van een reeks opbergbakjes. In deze Vitra organizer met vakjes en bankjes kun je écht alles kwijt. Super handig toch?

Vitra opbergbakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra opbergbakken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke opbergbakken van Vitra en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Vitra opbergbakken, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.