Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra, nu met gratis soft seats bij aankoop van de 5+1 actie.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Sorteren op

1-36 van 58 producten

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woontafels op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Vitra tafels van formaat

We stellen je ook graag voort aan een echte designklassieker: de Vitra Coffee Table salontafel 128x93. Deze tafel is ontworpen door Isamu Noguchi en heeft een prachtig glazen tafelblad. Heb je al een blik geworpen op de poten van deze tafel? Die verrassen je elke keer weer en blijven je aandacht vragen. Niet gek natuurlijk, want het is een schitterend ontwerp die je in je eigen smaak kunt samenstellen. Een ander exemplaar waar je vast je ogen niet vanaf kunt houden: de Vitra EM Table tafel 200x90. Een tafel die je kwijt kunt in een vergaderruimte, maar ook in de eet- of woonkamer goed tot zijn recht komt. Het tafelblad rust op de afgeschuinde poten die met elkaar zijn verbonden via een kruisbalk. In deze collectie Vitra tafels heb je genoeg keuze waardoor je vast en zeker een tafel vindt die je zoekt.

Vitra tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Vitra tafels, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra