Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Sorteren op

1-36 van 38 producten

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Helemaal van deze tijd: Vitra Eames Plastic stoelen

De zitschaal heeft een organische vorm en geeft een heerlijk zitcomfort. Daar doe je het voor, toch? Op de Vitra Eames RAR stoel kun je heerlijk plaatsnemen. Op deze stoel kun je schommelend de dag nog eens doornemen en tot rust komen. De stoelen uit de Vitra Eames DSW en de Vitra Eames DSR series mag je absoluut niet missen. De Vitra Eames DSR stoel met verchroomd onderstel is daar een mooi voorbeeld van. Deze stoel kun je echt overal kwijt. In de eetkamer, in de slaapkamer, in de tuin of op kantoor. Weet jij het al? In de Vitra Eames Plastic serie heb je onwijs veel keuze in onderstellen, kleuren, bekleding en armleuningen. Hierdoor kun je eenvoudig een stoel creëren die helemaal aansluit bij jouw smaak. Goed om te weten: de mogelijkheid bestaat om de stoelen aan elkaar te schakelen. Zelfs voor bureaustoelen kun je goed terecht in deze serie. Heb je al een favoriet?

Vitra Plastic bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle stoelen uit de Vitra Plastic collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Vitra Eames Plastic collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Plastic producten van Vitra, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.