Vitra Guérdion

De Vitra Guérdion collectie bestaat uit een serie tafels die allemaal ontworpen zijn door Jean Prouvé. Hoewel de ontwerpen van hem anders suggereren, heeft hij nooit een designopleiding gevolgd en is dus autodidact. Dat Prouvé een ‘man van het volk’ is valt ook terug te zien in de tafels uit de Vitra Guérdion collectie. Hij combineerde moderne ontwerpen met een klassieke materiaalkeuze. Dit wordt ook duidelijk als je kijkt naar de Guérdion Bas salontafel 80. De tafel doet door zijn strakke belijning en simplistische ontwerp erg modern aan, maar is gemaakt van eikenhout in plaats van (het tegenwoordig veelgebruikte) glas en metaal. Daarmee zijn de tafels uit deze collectie uniek. Eigenlijk kun je wel zeggen dat deze collectie het beste van twee werelden laat zien. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Vitra

Vitra is een echt familiebedrijf dat zich al zo’n tachtig jaar toelegt op het maken van de mooiste en kwalitatief hoogwaardige meubels. Zo hoopt Vitra het leven van iedereen een stukje leuker te maken. Bij Vitra werken ze samen met verschillende ontwerpers. Gecombineerd met hun eigen technische kennis zijn ze zo in staat om de meest innovatieve producten en projecten te ontwerpen. Daarmee is Vitra een koploper in designland als het gaat om originele en avant-garde ontwerpen. Vitra hecht daarnaast veel waarde aan duurzaamheid. De producten worden altijd zó ontworpen dat ze zo lang mogelijk meegaan en dat het productieproces gepaard gaat met zo min mogelijk verspilling. Zo kun jij geheel in stijl en zonder schuldgevoel jouw huis een stuk mooier maken. Ben je nieuwsgierig geworden naar de andere creaties van Vitra? Kijk dan eens bij de tafels van Vitra.

Vitra Guérdion collectie: voor alle slimmeriken

Prouvé heeft tijdens zijn leven ook veel ontworpen voor allerlei organisaties en instanties. De Guéridon tafel is de eerste tafel die hij ontwierp voor de Universiteit van Parijs. Deze tafel wordt eveneens gekenmerkt door het strakke ontwerp en het eikenhout. Met een diameter van 90 centimeter is de Guéridon tafel 90 het kleinere broertje van de Guéridon tafel. Deze tafel doet wat betreft ontwerp geenszins onder voor de Guéridon tafel, want ze hebben hetzelfde kenmerkende ontwerp. Daarnaast zijn beide tafels verkrijgbaar in verschillende kleuren: naturel eiken of zwart. Er zit er vast een voor jou bij in de Vitra Guérdion collectie!

Vitra Guérdion  bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Guérdion collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.